Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πίστη στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο - "Αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα νικήσει και Ολυμπιακό..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 22:24:00

Πίστη στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο - "Αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα νικήσει και Ολυμπιακό..."

Sportdog Team
Πίστη στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο - "Αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα νικήσει και Ολυμπιακό..."

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις ελπίδες της ομάδας ώστε στο τέλος να κατακτήσει τον τίτλο.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4) κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και την εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και τόνισε ότι με νίκη κόντρα στην Ένωση μπορεί να πάρει και το διπλό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό το παιχνίδι έχει διπλή σημασία, όχι μόνο βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική. Στο ποσόσφαιρο παίζει ρόλο και η ψυχολογία, γιατί μετά το διπλό με τον Άρη, η ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ είναι στα ύψη. Με μια νίκη επί της ΑΕΚ, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και μέσα στον Πειραιά τον Ολυμπιακό την τρίτη αγωνιστική, γιατί μετράει πολύ η ψυχολογία και ο αέρας που θα πάρει με τις νίκες. Σκεφτείτε μόνο, πού θα βρισκόταν ο ΠΑΟΚ, εάν κέρδιζε μέσα στα Γιάννενα και μέσα στην Τρίπολη και τον ΟΦΗ στην Τούμπα…”, είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags