Facebook Pixel Άρης: Ερωτηματικά Τερζή για 11αδα Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Αυτοί οι σίγουροι
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 20:39:00

Ερωτηματικά Τερζή για την 11αδα Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Αυτοί είναι οι σίγουροι

Sportdog Team
Ερωτηματικά Τερζή για την 11αδα Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Αυτοί είναι οι σίγουροι

Η αλήθεια είναι πως ο Τόλης Τερζής δεν άνοιξε… ιδιαίτερα τα χαρτιά του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Άρης: Ίσως αυτό να έχει να κάνει και με την ετοιμότητα των διεθνών που επέστρεψαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά προφανώς και ερωτηματικά για το βασικό σχήμα των Κιτρινόμαυρων, ενόψει του ματς της 2ης αγωνιστικής των Playoffs.

Εκεί που τα πράγματα είναι πιο καθαρά είναι στην άμυνα, εκεί όπου η τετράδα των Οντουμπάζιο, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι μάλλον σίγουροι, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα, με τους Σιαμπάνη και Κουέστα να την διεκδικούν.

Ετέμπο και Νταρίντα είναι οι άλλες δύο “σταθερές” της ενδεκάδας, σίγουρα θα παίξει ο Ματέο Γκαρσία στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του Τερζή για το αν θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς τους Λουίς Πάλμα και Καμαρά. Ενδεχομένως να δείξει κάποια πράγματα σήμερα, ωστόσο είναι μάλλον δεδομένο πως ίσως κάποιες αποφάσεις να είναι και της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί "τελειώνουν" από Ολυμπιακό μετά το πρωτάθλημα - Θέλει Νίμπο ο Μπαρτζώκας - Αγραβάνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags