Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικολακόπουλος: "Δεν το αποκλείει ο Χάμες για ΠΑΟΚ, αλλά…" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 22:35:00

Νικολακόπουλος: "Δεν το αποκλείει ο Χάμες για ΠΑΟΚ, αλλά…" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Δεν το αποκλείει ο Χάμες για ΠΑΟΚ, αλλά…" (Audio)

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει Άρη από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την κατάσταση του Χάμες και την πιθανή 11άδα.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε, λοιπόν, πως ο Μίτσελ θα τσεκάρει και το πρωί της Κυριακής (2/4) την ομάδα, που έχει αποσυρθεί ήδη στον Ρέντη, και κυρίως τους διεθνείς Χουάνγκ, Σαμασέκου και Μπακαμπού. «Αν δεν δει φρεσκάδα στους διεθνείς, η 11άδα θα είναι της τελευταίας στιγμής», υπογράμμισε ο Νικολακόπουλος, προσθέτοντας ότι οι επικρατέστεροι για 11άδα είναι οι: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνης, Κανός, Μπακαμπού και Μασούρας ή Μπιέλ.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Χάμες, που έμεινε, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής, είπε: «Ο Χάμες, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, δεν το απέκλεισε εντελώς να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Αλλά αρκετές φορές έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν να μην επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε μέρα με μέρα. Υπάρχει, άλλωστε και η αντίθετη εκτίμηση, που τον φέρνει δύσκολο και κόντρα στον Παναθηναϊκό την άλλη Κυριακή»!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με... φευγάτο στον Ολυμπιακό - 11αδατος μέσα σε 10 μέρες με Μίτσελ - "Παρέμβαση" Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags