Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός έμαθε νωρίς ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται μόνο αν "ματώσεις"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 21:50:00

Ο Παναθηναϊκός έμαθε νωρίς ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται μόνο αν "ματώσεις"!

Ο Παναθηναϊκός έμαθε νωρίς ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται μόνο αν "ματώσεις"!

Και τώρα ξεκινούν οι... τελικοί. Τέτοιος είναι το ματς με τον Άρη την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η νίκη είναι μονόδρομος και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τους Πράσινους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν να φιλοξενούν την ερχόμενη Κυριακή τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όντας οι Ερυθρόλευκοι πρώτοι στη βαθμολογία. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Είναι τεράστια η απώλεια των δύο βαθμών με τον Βόλο. Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός έπρεπε να αποδείξει πως είναι το αφεντικό της κούρσας για το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε ποτέ. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο το τελικό 0-0 με το χαμένο πέναλτι του Σπόραρ στο φινάλε, αλλά συνολικά η εικόνα των Πράσινων στο χορτάρι. Πολύ άγχος, δυσκολία στην παραγωγή φάσεων, αν και αμυντικά δεν κινδύνεψε πάλι η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε νωρίς ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται μόνο αν "ματώσεις". Και με τον Βόλο και στα ντέρμπι και παντού. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί χαρακτήρα, τον οποίο έχει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά καλείται να τον δείξει πλέον απτά, εκεί όπου κρίνονται όλα. Στο γήπεδο.

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως σε αυτό το παιχνίδι έδειξε αρκετά άτολμος. Δεν έπαιξε με δύο φορ όταν πέρασε τον Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη, έψαχνε το γκολ και έβαλε τον Κουρμπέλη, ενώ ακόμα και ο ορεξάτος Βέρμπιτς μπήκε αργά (σ.σ. στο 80'). Δεν θα του βγει σε καλό του Τριφυλλιού, αν πιστεύει ότι στο τέλος πάντα κάπως θα βρίσκει τον τρόπο. Άγγιξε να το κάνει ξανά κι αυτή τη φορά με το πέναλτι στο 90+7', αλλά ο Σπόραρ από τα 11 βήματα δεν σημάδεψε σωστά.

Και τώρα ξεκινούν οι... τελικοί. Τέτοιος είναι το ματς με τον Άρη την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η νίκη είναι μονόδρομος και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τους Πράσινους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν να φιλοξενούν την ερχόμενη Κυριακή τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όντας οι Ερυθρόλευκοι πρώτοι στη βαθμολογία αν έχουν κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Υ.Γ. Δεύτερος συνεχόμενος αγώνας που ο Μαντσίνι είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού και βγαίνει αλλαγή. Ακόμα κι αν είναι θέμα κούρασης, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τελειώνει ο Αργεντινός τα παιχνίδια...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Του… κόβει το NBA για τον ΠΑΟ - Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags