Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: "Άδικο για Μίτσελ, την πάτησε όπως ο Λουτσέσκου - Τον περίμεναν μετά τη Λεωφόρο - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 12:54:00

"Άδικο για Μίτσελ, την πάτησε όπως ο Λουτσέσκου - Τον περίμεναν μετά τη Λεωφόρο - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"!

του Γιώργου Κτενά

Ο διαβασμένος Αλμέιδα και το μεγάλο πρόβλημα στην Τούμπα! Γιατί η κριτική που έγινε στον πρώην πλέον προπονητή των Πειραιωτών ήταν αυστηρή και λανθασμένη, πού κρίθηκε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των Δικεφάλων και ποιος θα πάρει τον τίτλο;

Ολυμπιακός - Μίτσελ: Στο γεγονός ότι οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων αδικούν τον Μίτσελ, αφού ο Ισπανός τεχνικός είχε "αναστήσει" αγωνιστικα τον Κώστας Φορτούνη και άλλους παίκτες και έχει την ομάδα αήττητη, αναφέρθηκε με συνέντευξή του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ισπανού.

Ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, ακόμα, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και στην γκέλα τού Παναθηναϊκού με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

"Ερωτηματικό με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ - Δίκαιη νίκη της ΑΕΚ - Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ"

"Υπάρχει στον φετινό ΠΑΟΚ ένα ερωτηματικό που εντοπίστηκε και στο ματς με την ΑΕΚ: Τι κάνει όταν δεν πηγαίνει καλά ο Κωνσταντέλιας ή όταν τον μπλοκάρουν. Η ΑΕΚ τον μπλόκαρε με διάφορους τρόπους και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, και δεν ήταν μόνος καθώς και ο Σβαμπ υστέρησε. Ενώ και από τον Ντάντας δεν πήρε πολλά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Φαίνεται ότι ήταν πολύ καλά διαβασμένη η ΑΕΚ, γιατί από τον ΠΑΟΚ δεν βρήκα κανένα που να διακρίθηκε. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ. Μόνο ο διαιτητής μπορεί να μας πει τι σφύριξε εκεί".

"Διαβασμένος ο Αλμέιδα - Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ο Μίτσελ την πάτησε όπως ο Λουτσέσκου"

Στη μάχη των πάγκων;

"Πιο διαβασμένος ο Αλμέιδα, ήξερε να μπλοκάρει τα ατού τού ΠΑΟΚ και για αυτό η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε ελάχιστες φάσεις στο ματς. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χάθηκε ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα των άλλων δύο αγώνων, δίνουν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ (παρά το γεγονός ότι είναι έξι βαθμούς πίσω) να ελπίζει. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε καμία από τις άλλες τρεις ομάδες, αν η ΑΕΚ πιστέψει ότι πήρε τον τίτλο θα τον χάσει σίγουρα. Αλλά δε νομίζω ότι στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι πήραν κιόλας το πρωτάθλημα. Αυτό που μετράει είναι να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός".

Τι περιμένεις;

"Ο Μίτσελ την πάτησε όπως ο Λουτσέσκου την Τρίπολη: Έκανε αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες, δεν θεώρησε τον Άρη επικίνδυνο για να κάνει κι άλλο γκολ. Αλλά οι αλλαγές που έκανε απορρύθμισαν την ομάδα του και την αποσυντόνισαν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης. Έτσι την πάτησε και ο Λουτσέσκου στην Τρίπολη: Έκανε αλλαγές και δέχτηκε δύο γκολ στο 90 και στο 94".

"Αδικούν τον Μίτσελ οι οπαδοί - Ανέστησε Φορτούνη - Θα κάνει κι άλλη ζημία ο Βόλος"

Πριν την παραίτηση του Μίτσελ, είχε πάρει θέση εναντίον του η Θύρα 7. Έπαιξε ρόλο στην απόφασή του;

"Τον Μίτσελ τον αποθεώνουν όταν νικούν και όταν χάνουν τον βρίζουν. Τι σχέση είναι αυτή μεταξύ και φιλάθλων Ολυμπιακού, δεν την καταλαβαίνω. Αλλά κάπου τον αδικούν κιόλας. Ανέστησε τον Φορτούνη, που για μένα είναι μαζί με τον Κωνσταντέλια τα καλύτερα 10άρια στην Ελλάδα, και επίσης ανέστησε κι άλλους παίκτες που δεν έπαιζαν. Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Τον έριβριζαν τώρα με την ισοπαλία, σκεφτείτε τι θα έλεγαν αν έχανε. Τον περίμεναν στη γωνία να χάσει μέσα στη Λεωφόρο, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 95ο λεπτό και από τότε είχαν ηρεμήσει για ένα διάστημα. Αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε".

Τον Παναθηναϊκό με τον Βόλο πώς τους είδες;

"Ο Βόλος είναι ομάδα που όταν παίζεις εκτός έδρας ίσως είναι καλύτερη από τα εντός. Μην τον περιμένετε τον Βόλο με 10.000 οπαδούς των άλλων ομάδων μέσα στην έδρα του. Εκτός έδρας να τον ψάχνετε. Μπορεί να κάνει κι άλλη ζημιά ο Βόλος".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα - Πανηγύρισε το γκολ Αραούχο μέσα στην Τούμπα; - ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags