Παναθηναϊκός- Βόλος: Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στη Λεωφόρο, έχει αρχειοθετηθεί ήση στο χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής Ιστορίας, παρόλα αυτά έχουν ενδιαφέρον μερικά μικρά και μεγαλύτερα πραγματάκια από την γκέλα του Παναθηναϊκού.

Γιατί οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Βόλος θα χάσει με μεγάλο σκορ στη Λεωφόρο, προφανώς ενθυμούμενοι όσα είχαν γίνει πρόσφατα στο Πανθεσσαλονικό, αλλά η αλήθεια ήταν μακριά. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο κακός - Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έβγαλε μάτια. Αλλά γιατί η ομάδα του Μπέου εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνη.

 Φυσικά, για να πάρουν το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έπρεπε στις καθυστερήσεις ο Κλέιμαν να βγάλει το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής. Και αυτό έκανε.

Κι από εδώ εκκινούν τα δύο διαφορετικά θέματα που μάθαμε από τον Βόλο: Αρχικά ο Κλέιμαν (για τον οποίο διαβάσατε και στο χθεσινό θέμα του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr) και τι γίνεται μe το μέλλον του και, στη συνέχεια, τα νεύρα του Αχιλλέα Μπέου με τη διαιτησία.

 

Ο 32χρονος τερματοφύλακας είχε έρθει στον Βόλο, από την Κύπρο, το καλοκαίρι του 2020 και ήταν μια ακόμα μεταγραφή του Μπέου. Χαμηλό ρίσκο, μικρό συμβόλαιο και έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το αφεντικό του συλλόγου. Γιατί δεν είναι μόνο το πέναλτι εναντίον του Παναθηναϊκού - Στη θητεία του στον σύλλογο της Μαγνησίας έχει βγάλει τουλάχιστον 4-5 πέναλτι ακόμα!

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον: Στον Βόλο θεωρούν δεδομένο ότι ο Μπέος θα τον ανανεώσει. Eίναι 32 ετών, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, μια χαρά λύση. Μόνο που μπορεί στον Βόλο να είναι μια χαρά λύση ως Νο1, αλλά υπάρχουν ομάδες από το Big4  που τον θέλουν ως Νo2 - Ενδιαφέρον υπάρχει και από Ισραήλ και Κύπρο!

Μα δεν υπάρχει ομάδα (ίσως πλην της ΑΕΚ, αν συνεχίσει με τους ίδιους τερματοφύλακες), που να μην ψάχνει για Νο2! Από τον Παναθηναϊκό που δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να λάβει πρόταση για τον Μπρινιόλι (υπάρχει ήδη στη ομάδα ο Λοντίγκιν), στον Ολυμπιακό που θα πορευτεί με Πασχαλάκη μεν αλλά αν φύγει δανεικός για να πάρει παιχνίδια ο Τζολάκης θα έχει ανάγκη για τερματοφύλακα, μέχρι τον ΠΑΟΚ που είναι,περίπου, δεδομένου ότι ο Ζίβκοβιτς θα χαιρετίσει το καλοκαίρι...

Πάμε και στα της διαιτησίας; Το sportdog έμαθε από τον Βόλο ότι ο Μπέος είναι έξαλλος με όσα έγιναν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται από τη διαιτησία. Υπήρξε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας, παρόλα αυτά φαίνεται ότι η κατάσταση δεν έχει αποσυμπιεστεί ακόμα.

Τι άλλο μπορεί να γίνει; Αυτό μένει να το δούμε...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Δημήτρη με τον νέο προπονητή στον ΠΑΟ - Παραμιλάει η Ευρώπη - 3 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια!