Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΒΙΝΤΕΟ: Αθόρυβη δουλειά! Το "τρικ" Γιοβάνοβιτς με Έλληνα που εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Τρελό boost ο Μαντσίνι! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 12:43:00

ΒΙΝΤΕΟ: Αθόρυβη δουλειά! Το "τρικ" Γιοβάνοβιτς με Έλληνα που εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Τρελό boost ο Μαντσίνι! (Vids)

του Δημήτρη Σκούφου

Δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποδεικνύονται ίσως οι πιο σημαντικοί των Πράσινων μέχρι στιγμής στα πλέι οφ της Super League.

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ο Παναθηναϊκός σε όσους υποστήριζαν ότι η απρόσμενη γκέλα με τον Βόλο θα τον πάρει από κάτω εν όψεις της συνέχειας στα πλέι οφ της Super League. Οι Πράσινοι αντέδρασαν ιδανικά και με ένα σημαντικό γκολ του Αντράζ Σπόραρ επικράτησαν 1-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη και έμειναν στην κορυφή, ισόβαθμοι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν... άφαντος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες και αναδεικνύοντας συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, πέραν φυσικά του σκόρερ Σπόραρ.

Για ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε ότι την διαφορά στην μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού την κάνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος μετά από εκείνο το παιχνίδι και την αποβολή του στην Τρίπολη με τον Αστέρα, παρουσιάζεται μεταμορφωμένος, δεσπόζοντας σε κάθε μονομαχία στον χώρο του κέντρου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στον νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον θέλει να παίζει περισσότερο ως "οκτάρι" παρά ως "εξάρι", καθώς εκτός από τις καίριες ανασταλτικές παρεμβάσεις του, συμμετέχει πλέον και πολύ περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Επιπροσθέτως, σημαντική ήταν και η είσοδος του Ντάνιελ Μαντσίνι στο παιχνίδι στο "Βικελίδης", ενισχύοντας τις απορίες για τον λόγο που έμεινε αρχικά εκτός ενδεκάδας από τον τεχνικό των Πράσινων. Ο Αργεντινός εξτρέμ μπήκε στο ματς στο 59' αντί του Κλέινχεϊσλερ και παρότι έχει στο ενεργητικό του μία μόλις μεγάλη φάση, αυτή με την κούρσα από δεξιά που κατέληξε σε πλασέ άουτ, ήταν γενικά ο παίκτης που έδωσε το...  boostάρισμα για την νίκη της ομάδας του.

Ο Μαντσίνι απέδειξε και χθες ότι με αυτόν στην σύνθεσή του ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει και πιο απειλητικός και πιο απρόβλεπτος, βοηθώντας καταλυτικά στο να ανεβάσουν κατακόρυφα την αποδόσή τους οι Πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά να φτάσουν στο σπουδαίο τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Ντέμης για το "δολοφονικό" τάκλιν του Οντουμπάτζο - "Μπορούσε να του σπάσει το πόδι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags