Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Η επιστροφή στο γαλλικό μοντέλο από τον Ολυμπιακό" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 16:00:00

Νικολακόπουλος: "Η επιστροφή στο γαλλικό μοντέλο από τον Ολυμπιακό" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Η επιστροφή στο γαλλικό μοντέλο από τον Ολυμπιακό" (ηχητικό)

Oι Ερυθρόλευκοι έκαναν μια τεράστιας σημασίας ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ και πήραν πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να σχολιάζει τις επιλογές του Ζοζσέ Ανιγκό από εδώ και στο εξής.

Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στο γαλλικό μοντέλο από πλευράς Ερυθρόλευκων μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι μέσω Ανιγκό θα δούμε στους Ερυθρόλευκους περισσότερο τους Βαλμπουενά και του Ελ Αραμπί, ο Σισέ πιθανότατα θα επιστρέψει, ενώ αναφέρθηκε και στους Εμβιλά, Μπα και Μπακαμπού.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε ότι ζητούμενο στους Πειραιώτες είναι  να διατηρήσει το επίπεδο διάθεσης που έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ και στα επόμενα παιχνίδια, με αρχή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να αποδείξει δηλαδή ότι η εικόνα του με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτέλεσμα αντίδρασης λόγω της αλλαγής προπονητή.

Παράλληλα σημείωσε ότι ότι κορυφαίοι παίκτες του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ήταν ο Ρέαμπτσιουκ και ο Μπακαμπού και λίγο πίσω τους ο Μπα, ενώ σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν ο Μπένετ να μην φέρνει έναν διαιτητή, αν όχι ελίτ κατηγορίας, αλλά έστω πρώτης από ένα μεγάλο πρωτάθλημα, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός κορυφαίο όνομα με απόφαση Ανιγκό - Μεγάλες αλλαγές με ΠΑΟ - Φωνές στα αποδυτήρια με ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags