Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χάνει Τζίμα ο ΠΑΟΚ! Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός, άλλη ελληνική ομάδα τον "κλέβει" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 21:38:00

Χάνει Τζίμα ο ΠΑΟΚ! Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός, άλλη ελληνική ομάδα τον "κλέβει" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χάνει Τζίμα ο ΠΑΟΚ! Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός, άλλη ελληνική ομάδα τον "κλέβει" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεδιπλώνει το ταλέντο του, φτιάχνει γκολ, κυνηγά φάσεις, εκβιάζει το λάθος. Είναι πανέξυπνος και πεισματάρης.

Η περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2021 είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε μετρούσε 16 συμμετοχές με 1 γκολ στον Αστέρα Τρίπολης και ως μέλος των μετρικών εθνικών με 20 συμμετοχές και 14 γκολ αποτελούσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση με προοπτικές. Εν τέλει ο Παναγιώτης Τζίμας κατέληξε στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα μικρό σίριαλ με την ομάδα της Αρκαδίας να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως των 15%.

Ο Πρεβεζιάνος μέσος έγινε μέλος της β’ ομάδας των «ασπρόμαυρων» και πήρε παιχνίδια στα πόδια του στη Super League 2, όπου τη σεζόν 2021-2022 μέτρησε 30 συμμετοχές με 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2022 ήρθε η ώρα να μπαρουτοκαπνιστεί στη Super League, όχι όμως στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Ιούλιο δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και έφυγε για την Πολωνία προκειμένου να συμμετέχει στην προετοιμασία του «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Ο Τζίμας καθιερώθηκε σταδιακά και κατάφερε να προσφέρει 3 ασίστ στην ομάδα του σε 24 αναμετρήσεις. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτς ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκόρ. Στο 27 όμως ο Τζίμας πίεσε ψηλά, εκβίασε το λάθος στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου και το κατάφερε! Κέρδισε τη μπάλα από τον Γκονζάλες, έκανε μία ντρίπλα, στη συνέχεια έστρωσε στον Παμλίδη που ισοφάρισε σε 1-1, γλιτώνοντας τους φιλοξενούμενους από την ήττα.

Η επιμονή του και η εξυπνάδα του τον οδήγησε να κυνηγήσει με πείσμα μία φάση ανάμεσα σε 4 παίκτες των γηπεδούχων, να κλέψει τη μπάλα και να δώσει την ασίστ. Μάλιστα είχε και άλλες αρκετά αξιόλογες ενέργειες στο ματς, στις οποίες ξεδίπλωσε το ταλέντο του επέδειξε την τεχνική του.

 

 

 

Όσον αφορά το μέλλον του, όταν ήρθε δανεικός στον ΠΑΣ, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να τον κρατήσει στα Γιάννινα περισσότερο από ένα χρόνο.

 

 

 

«Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και προσπαθήσαμε να τα πάρουμε περισσότερα χρόνια. Από φέτος ο νόμος δεν επιτρέπει δανεισμούς μεγαλύτερους του ενός έτους, αλλά νομίζω ότι αυτό θα επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και πιστεύω τα δύο παιδιά να παραμείνουν στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια», είχε τονίσει τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, για τις προσθήκες των Τζίμα και Μπαγκαλιάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags