Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίο ρεπορτάζ για το μέλλον του Παπασταθόπουλου - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός - "Περιμένω με ΑΕΚ αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-13 11:46:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ για το μέλλον του Παπασταθόπουλου - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός - "Περιμένω με ΑΕΚ αν..."

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ για το μέλλον του Παπασταθόπουλου - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός - "Περιμένω με ΑΕΚ αν..."

Οι εκτιμήσεις του Νίκου Σταματέλου για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το τι σημαίνει ο αποκλεισμός του από την αποστολή του χθεσινού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ νωρίς για να λέμε οτιδήποτε για το καλοκαίρι. Λήγει το συμβόλαιό του. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για το καλοκαίρι. Μέχρι πριν από τον Παναθηναϊκό ήταν για να μένει και τώρα είναι για να φεύγει; Ήταν επιλογή του Ανιγκό ο αποκλεισμός από την αποστολή. Περιμένω να δω αν θα είναι στην αποστολή με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, που είναι πιο κρίσιμο για όλους», υπογράμμισε για τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν το χθεσινό παιχνίδι, στάθηκε στην απόδοση των Βαλμπουενά, Χουάνγκ και Φορτούνη, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι που ακολουθεί είναι ένα τελείως άλλο παιχνίδι σε σχέση με εκείνα που έχουν προηγηθεί με την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 έπαιξαν με ΑΕΚ και... φεύγουν - Η 1η μεταγραφή στο Λιμάνι - Τέλος τα 10αρια, άδικο αυτό που συνέβη με Μπιέλ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags