Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: "Πόλεμος" Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στην Ισπανία - Απάντησαν για Φράνκο οι Μαδριλένοι - "Όποιος το λέει αυτό να... σκάσει"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 11:28:00

"Πόλεμος" Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στην Ισπανία - Απάντησαν για Φράνκο οι Μαδριλένοι - "Όποιος το λέει αυτό να... σκάσει"! (Vid)

Sportdog Team

Η κόντρα που ξέσπασε μετά τα λεγόμενα του Χουάν Λαπόρτα συνεχίζεται και τώρα ήρθε η απάντηση της Ρεάλ.

Την απάντησή της στην δήλωση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα του καθεστώτος, έδωσε η διοίκηση της "βασίλισσας"!

Οι Μαδριλένοι δημοσίευσαν ένα βίντεο 4,5 λεπτών, όπου παρουσιάζουν στις σχέσεις των Καταλανών με τον Φράνκο, τονίζοντας ότι τον είχαν ανακηρύξει επίτιμο μέλος τους το 1965, ενώ και το "Καμπ Νου" είχε εγκαινιαστεί από τον γενικό υπουργό του, Χοσέ Σολίς Ρουίθ.

 

Παράλληλα, η Ρεάλ σημειώνει ότι η Μπαρτσελόνα σώθηκε τρεις φορές από την χρεωκοπία με τρεις αναδιαρθρώσεις από τον Φράνκο, ενώ αναφορά γίνεται και σε 8 πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα "Generalissimo" που κατέκτησαν οι "μπλαουγκράνα" κατά τη διάρκεια του καθεστώτος.

"Όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα του καθεστώτος, θέλω να πω σε αυτόν που το λέει να σκάσει", είναι η χαρακτηριστική ατάκα με την οποία κλείνουν το βίντεο τους οι "μερένχες"!

Δείτε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags