Facebook Pixel Ματιέ Βαλμπουενά: Τότε ανακοινώνει ο Βαλμπουενά την οριστική του απόφαση για το αν σταματά ή όχι το ποδόσφαιρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-19 08:52:00

Τότε ανακοινώνει ο Βαλμπουενά την οριστική του απόφαση για το αν σταματά ή όχι το ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Τότε ανακοινώνει ο Βαλμπουενά την οριστική του απόφαση για το αν σταματά ή όχι το ποδόσφαιρο!

Τι "παίζει" με το μέλλον του Γάλλου όχι απλά στον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά στην καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά "περπατά" ήδη τα 38,5 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 39 του, παίζει όσο αντέχει σαν... λυσσασμένος μες στο γήπεδο, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει απόφαση οριστικά το αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή όχι το προσεχές καλοκαίρι.

Φαίνεται όντως ότι οδεύει προς το φινάλε της πλούσιας καριέρας του, αλλά ακόμη δεν έχει πει κουβέντα σε κανέναν. Τον επόμενο μήνα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, με τον Ολυμπιακό να συνιστά πάντως στο μυαλό το ιδανικό μέρος για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο γρίφος στα εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Η εξίσωση των εξτρέμ θα είναι δύσκολη και ενόψει της νέας χρονιάς πάντως. Ναι, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελε τον Σέρχι Κανός και του χρόνου για τα άκρα (βλ. περισσότερα παρακάτω). Μάλιστα, αν δεν είναι εφικτό να αγοράσει τον Ισπανό, θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ξανά έστω ως δανεικό.

Από την άλλη, ο Μπουτούτσι καθίσταται ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο παίκτης παρέμεινε εκτός και από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μέχρι τώρα, έχει παίξει 51 λεπτά με την ΑΕΚ στο Κύπελλο και 17 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Δεν έχει άλλη συμμετοχή έκτοτε ο Κοσοβάρος εξτρέμ. Τον άφησε πίσω ο Κανός που μπήκε και έκανε καλές εμφανίσεις και γκολ βρήκε, ενώ σε γενικές γραμμές δεν ακούγονται άσχημα σχόλια στου Ρέντη για τον Μπουτούτσι. Ειδικά τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και η μάχη για το πρωτάθλημα φουντώνει, φαντάζει δύσκολο ο Μπουτούτσι να βρει χρόνο στο ροτέισον. Και αυτόματα, άρα, το μέλλον του συνολικά ενόψει και της επόμενης σεζόν τίθεται εν αμφιβόλω. Για να είμαστε ακριβείς, μάλιστα, το πιθανότερο είναι ο Κοσοβάρος να... κουνήσει μαντίλι το προσεχές καλοκαίρι.

Πάμε στο κεφάλαιο Γκάρι Ροντρίγκες. Άλλο που δεν ήθελαν πρόσφατα οι Τούρκοι να ξαναμπλέξουν τον Γκάρι στα σενάριά τους για (μίνιμουμ) δύο συλλόγους της γειτονικής χώρας. Βλέποντας ότι ο Ροντρίγκες χάνει πλέον τη θέση του στο βασικό πλάνο του Ζοσέ Ανιγκό, θεωρούν ότι είναι ανοιχτός ο δρόμος για να αναχωρήσει γι’ άλλες πολιτείες το καλοκαίρι. Εκτιμούν λοιπόν ότι αν φύγει από τον Ολυμπιακό, τότε το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στην Τουρκία. Εκεί, όπου άλλωστε έχει και το καλύτερο όνομα στην πιάτσα λόγω της πολύ καλής παρουσίας του αρχικά στη Γαλατάσαραϊ, και κατόπιν στη Φενέρμπαχτσε. Για τον Μασούρα, τέλος, αν έρθει πρόταση θα φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Αυτόν τον κόουτς θέλει ο Ολυμπιακός - Τέλος Ελ Αραμπί, Σωκράτης - Φέρε Κίτσο, βρήκε τεράστιο εξτρέμ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags