Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-23 23:25:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση που θα συζητηθεί! Για ποιες φάσεις ο Παναγιώτης Βαρούχας άσκησε κριτική στον Μάσα και τον VAR και γιατί θεωρεί πως δεν υφίσταται παράβαση στο πέναλτι που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην Αθλητική Κυριακή τις επίμαχες φάσεις του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και εντόπισε λάθη του διαιτητή Ντάβιντε Μάσα σε κρίσιμες φάσεις.

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας συμφώνησε με την απόφαση διαιτητή και VAR να μην καταλογίσουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε μαρκάρισμα του Βίντα στον Μπακαμπού στο 13', ωστόσο δεν δικαίωσε τη διαιτητική ομάδα για το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην Ένωση.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε πως ο Ρέαμπτσιουκ βρίσκει μπάλα και όχι τα πόδια του Βίντα στην πολυσυζητημένη φάση του 82', θεωρώντας λανθασμένη την υπόδειξη διαιτητή και VAR.



Ο παλαίμαχος διαιτητής πάντως ξεκαθάρισε ότι ορθώς μέτρησε το γκολ για το 3-1 της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε επιθετικό φάουλ από τον Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ.

Δείτε ολόκληρη την ανάλυση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση στο Καραϊσκάκη - Εισβολή οπαδών και χημικά από την αστυνομία - Έφυγαν τρέχοντας οι παίκτες (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags