Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: "Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος και σκάει 5 εκατομμύρια - Έτοιμος για... φιέστα, κάνει "δώρο" παίκτη σε Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-26 12:30:00

"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος και σκάει 5 εκατομμύρια - Έτοιμος για... φιέστα, κάνει "δώρο" παίκτη σε Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος και σκάει 5 εκατομμύρια - Έτοιμος για... φιέστα, κάνει "δώρο" παίκτη σε Γιοβάνοβιτς!

Απαντάει σε όσα ακούγονται με μία "χρυσή" συμφωνία! Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού είναι αποφασισμένος φέτος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και δεν θέλει τίποτα να αποσπά την προσοχή των παικτών. Γι' αυτό και άμεσα αναμένεται να κλείσει ένα θέμα που... καίει, δίνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Παναθηναϊκός: Νέο ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας για το μέλλον τού Σεμπαστιάν Παλάσιος, καθώς η Κόλο-Κόλο της Χιλής θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και επανέρχεται προς αυτή την κατεύθυνση - Είχε δείξει ενδιαφέρον και τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Αργεντινός άσος έχει αφήσει άπαντες ενθουσιασμένους με την παρουσία του στον Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να δίνουν μάχη  μέχρι την οριστική συμφωνία με τις Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα το καλοκαίρι του 2021 για να τον αποκτήσουν!

Μάλιστα, η μεταγραφή τού Παλάσιος, για την οποία επέμενε θυμίζουμε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν η ακριβότερη τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς μαζί με το συμβόλαιό του και την εφορία στην επόμενη τριετία, θα ξεπεράσει τα 4,3 εκατ. ευρώ το κόστος της! Το ρεπορτάζ που είχε φτάσει στα αυτιά τού sportdog πριν από λίγο καιρό, ανέφερε ότι οι Πράσινοι έχουν την πρόθεση να κρατήσουν για πάντα τον Παλάσιος στο ρόστερ.

Δηλαδή το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024 να το ανανεώσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 - Όταν πια ο παίκτης θα είναι 34 ετών. Με το Τριφύλλι να θέλει να του αυξήσει, προφανώς, τις αποδοχές από τις 600-700.000 ευρώ που παίρνει τώρα και να φτάσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Είναι δυνατόν να φτάσει τώρα και να τον παραχωρήσει σε μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Χιλής και, στο κάτω-κάτω, τι μπορεί να δώσει και στον ίδιο τον παίκτη για να τον ενθουσιάσει, ως προοπτική; Την ώρα που ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς μέσα στη μάχη του τίτλου, άρα θα ανοίξει η πόρτα για τα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ.

"4 εκατ. ευρώ η τιμή του - 1+ εκατ. ευρώ συμβόλαιο - Δεν φεύγει από τον παναθηναϊκό για την Κόλο-Κόλο"

Άλλωστε, όπως ανέφερε στο sportdog άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, δεν υπάρχει περίπτωση η Κόλο να μπορεί να δελεάσει ούτε καν οικονομικά τον παίκτη ή τον Παναθηναϊκό.

"Η τιμή του είναι στα 3,5-4 εκατ. ευρώ, συν το συμβόλαιό του που για να τον δελεάσει να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, και μάλιστα στη Χιλή, θα πρέπει να είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Άρα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Παλάσιος αποφάσισε στα 28 του χρόνια να κάνει το άλμα προς την Ευρώπη, για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για να παίξει στο πρωτάθλημα της Χιλής".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος Έλληνας από Ευρωλίγκα που κλείνει ο ΠΑΟ - "Αυτόν πρέπει να κρατήσει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ"! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags