Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι πρώτοι δύο της νέας 11αδας του Ολυμπιακού - Υπογράφουν για του χρόνου και... χωρίς προπονητή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-28 18:00:00

Οι πρώτοι δύο της νέας 11αδας του Ολυμπιακού - Υπογράφουν για του χρόνου και... χωρίς προπονητή! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις και κάποιες πολύ ποιοτικές μεταγραφές. Ποιοι όμως είναι αυτοί που θα... γλιτώσουν τη "σκούπα";

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Πειραιώτες να είναι εντελώς αφοσιωμένοι στη μάχη των πλέι οφ, καθώς δεν είναι κλαμπ που θα πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά ακόμα και "ζεστές" φωνές μέσα στην ομάδα αναφέρουν ότι θα παλέψει για την τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ και τίποτα περισσότερο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζεται, κυρίως αγωνιστικά, η επόμενη μέρα, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα θα γίνει από τους ανθρώπους της ομάδας. Προφανώς και θα έχει λόγο και ο νέος προπονητής που θα έρθει, αλλά για κάποιους ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται και μεγάλη κουβέντα. Και εννοούμε εκείνους που θα μείνουν.

Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει δύο ονόματα από εκείνους που, θεωρητικά, βρίσκονται στον αέρα, γιατί είναι στην ομάδα χωρίς να υπάρχει συμφωνία μαζί τους για μετά τη λήξη της σεζόν. Δεδομένα όμως οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους Σεντρίκ Μπακαμπού και Σέρχι Κανός!

 

"Τελειώνει φάσεις - Το δυνατό όπλο του Μπακαμπού - Δημιουργεί ρήγματα ο Κανός"

"Είχε καλό παρελθόν, στη Βιγιαρεάλ ήταν καλός, αλλά στη Μαρσέιγ δεν είχε πάει καλά. Επιθετικός, χωρίς δυνατό σημείο, αλλά όταν έπαιζε ήταν αποτελεσματικός, πιο πολύ τελείωνε φάσεις. Το τελείωμα το έχει. Το όπλο του όμως είναι ότι μέσα στην περιοχή τελειώνει φάσεις, το είδαν και στον Ολυμπιακό αυτό", ανέφερε στο sportdog ο Μιχάλης Σινάκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το γαλλικό ποδόσφαιρο από το οποίο προήλθε ο Μπακαμπού.

Η περίπτωση του Κανός ήταν διαφορετική, καθώς ο 25χρονος διεθνής Ισπανός εξτρέμ είχε αρχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά ήδη από το 2013 βρέθηκε στην Αγγλία - Αρχικά για τις υποδομές της Λίβερπουλ και έπειτα για την Νόργουιτς και την Μπρέντφορντ. Κυρίως αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως κυνηγός και το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα το αγγλικό ποδόσφαιρο, με αφορμή και την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για την παραμονή του.

"Ήταν βασικός στην Μπρέντφορντ, τον ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ, μετά μέσα στα χρόνια έγινε δεξιός μπακ, μετά δεξιός εξτρέμ, μετά τον έβαλε όλη την πτέρυγα με τριάδα στόπερ, αλλά φέτος είχε πέσει στα αζήτητα. Αλλά έπαιζε σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και έχει διατηρήσει ψηλά την αξία τους. Ένας γρήγορος ακραίος είναι. Είδαμε ότι δεν είναι εξτρέμ που θα βάλει 10 γκολ, αλλά δημιουργεί ρήγματα κ.λπ.", σχολίασε ο καλός συνάδελφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι άλλος κόουτς στην Ελλάδα για Ολυμπιακό - Ξανά ομάδα με Ρεμπρόφ - "Έσπρωξε" παίκτη σε ΑΕΚ ο Σρέντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags