Η πληροφορία είναι πορτογαλική και όχι τόσο...φρέσκια.

Φέρεται μάλιστα να έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον της Μπενφίκα. Σύμφωνα με την οποία Μπιγκοφοράτη ελληνική ομάδα ήδη βολιδοσκόπησε/κατέθεσε επίσημα το ενδιαφέρον της  στους "αετούς" για τον Τιάγκο Ντάντας. Ρώτησαν πως έχει το θέμα με τον ΠΑΟΚ, για την "τιμή" του κι αν υπάρχουν "δεσμεύσεις" (λόγω Μπότο και όχι μόνο).

Προφανώς και αν ισχύει η διαρροή, πρόκειται/μιλάμε  για σύλλογο του πρώην ΠΟΚ, δηλαδή μια εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκου). 

Με την Μπενφίκα να ενημερώνει/ απαντάει πως ο Ντάντας πωλείται μόνο, πως με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει δέσμευση αφού ο Μπότο τους ενημέρωσε πως δεν θα ενεργοποιήσει την υπάρχουσα οψιόν αγοράς αλλά και  ότι ο ιδιοκτήτης τον θέλει ξανά δανεικό, κάτι που δεν αποδέχτηκαν.

Όσον αφορά στην "νέα τιμή" του Ντάντας δεν παίζουν ούτε τα (περσινά) 7, ούτε τα 5, ούτε καν τα 4 εκατομμύρια. Για τώρα αυτά, για τον Ιούλιο δεν ξέρω. Η σημερινή χρηματιστηριακή αξία του Ντάντας είναι 2.500.000 ευρώ ενώ έχει μπροστά καλοκαιριάτικα το Euro U21, όντας αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χαμός στο ΣΕΦ με τα ελληνικά του Καλάθη: "Σκάσε ρε @@" στον Τάκη Τσουκαλά - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!