Facebook Pixel Το αδιαχώρητο στην Κηφισίας! "Μπλόκο" από ΑΕΚτζήδες - Χαμός στην κάθοδο για Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 18:29:00

Το αδιαχώρητο στην Κηφισίας! "Μπλόκο" από ΑΕΚτζήδες - Χαμός στην κάθοδο για Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Το αδιαχώρητο στην Κηφισίας! "Μπλόκο" από ΑΕΚτζήδες  - Χαμός στην κάθοδο για Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Χιλιάδες κόσμου ακολουθεί την αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Φράκαραν τους δρόμους οι «κιτρινόμαυροι».

Το αδιαχώρητο έγινε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ΑΕΚ πριν το ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που συνέβη στο Καστρί ήταν ανεπανάληπτο. Χιλιάδες κόσμου της Ένωσης πλημμύρισε την Κηφισσίας και έστησαν μπλόκο, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Φώναξαν συνθήματα, ζήτησαν το διπλό με το «Τριφύλλι» και την κατάκτηση του νταμπλ, αποθεώνοντας τους παίκτες της ομάδας.

Όταν ξεκίνησε το πούλμαν για Λεωφόρο γινόταν το αδιαχώρητο! Το λεωφορείο βγήκε στην Κηφισίας, η οποία… φράκαρε από τους χιλιάδες ΑΕΚτζήδες που ακολούθησαν την αποστολή. Για πολλή ώρα το όχημα δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την κοσμοσυρροή στο ρεύμα της καθόδου, ενώ και στην άνοδο υπήρχαν ΙΧ ντυμένα στα κιτρινόμαυρα, που ανέβαιναν και έδιναν παλμό.

Η ΑΕΚ έφτασε στο γήπεδο, στις 18:30 και η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι εκρηκτική. Υπενθυμίζεται, ότι η σέντρα το ματς, είναι στις 20:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags