Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Ταρακούνημα" για ΠΑΟΚ, ούτε 6 εκατομμύρια για Κωνσταντέλια - "Όχι" ΠΑΟ για Παλάσιος, έρχεται νέα πρόταση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 16:03:00

"Ταρακούνημα" για ΠΑΟΚ, ούτε 6 εκατομμύρια για Κωνσταντέλια - "Όχι" ΠΑΟ για Παλάσιος, έρχεται νέα πρόταση!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Ταρακούνημα" για ΠΑΟΚ, ούτε 6 εκατομμύρια για Κωνσταντέλια - "Όχι" ΠΑΟ για Παλάσιος, έρχεται νέα πρόταση!

Ποια ολλανδική ομάδα, με χρήμα, έκανε προσφορά στον Δικέφαλο; Και γιατί θα πρέπει στην Τούμπα να αρχίσουν να ανησυχούν; Ποιος σύλλογος θέλει τον Αργεντινό του Παναθηναϊκού, η νέα πρόταση που ετοιμάζει και γιατί πλέον θα "ακριβύνει" η ανανέωση του συμβολαίο του.

Αποκάλυψη που είναι για...ταρακούνημα του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στα "τρελά λεφτά" που ζητάει για τον Κωνσταντέλια, κάνει ο "Ευαγγελιστής" κι αφορά ολλανδική ομάδα που τον θέλει - και θα βρεθεί με ζεστό, πολύ χρήμα το καλοκαίρι από δυο πωλήσεις - αλλά τον αξιολογεί (τον "Ντέλια") με "φτωχό" ποσό!

Επίσης, αναλύει... κάπως πρόωρα την "υπόθεση Παλάσιος", που θα έχει εξελίξεις μετά το τέλος της σεζόν. Για τo χειμωνιάτικο ποσό που πρόσφερε η Κόλο Κόλο, με την βελτιωμένη προσφορά που θέλει να επανέλθει, για τον ηλικιακό παράγοντα που δεν παίζει κανένα ρόλο στις ανανεώσεις του Γιοβάνοβιτς αλλά και για τα συμβόλαια των Μαντσίνι/Πέρεθ/Σέκεφελντ που θα "επηρεάσουν" και την προσφορά στον Αργεντινό εξτρέμ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ/ΑΛΚΜΑΑΡ: μπορεί στον ΠΑΟΚ να τον "τιμολογούν" με... τρελά χρήματα, αλλά η αγορά δεν σημαίνει πως μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη! Όχι στα 30 αλλά ούτε στα 15 ή 17.000.000 ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με τους "ειδικούς"! Ενδεικτικό αυτό που κυκλοφόρησε εσχάτως στην Ολλανδία και θέλει την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη να κάνει κίνηση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά με... ποσό έκπληξη! Τι εννοώ ; Όταν διαβάζεις κι ακους δεξιά, αριστερά για 8ψήψιες προσφορές, οι οποίες μάλιστα δεν φαίνεται να... συγκινούν τον ΠΑΟΚ, είναι να απορείς πως η Αλκμααρ... τόλμησε να μπεί στην όλη διαδικασία με το συγκεκριμένο "φτωχό" ποσό. Δηλαδή με 3.500.000 ευρώ συν άλλα 2.000.000 σε bonus! Μάλιστα μια Άλκμααρ που το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να πουλήσει τον Παυλίδη αλλά και τον Σουηδό αριστερό της εξτρεμ Κάρλσον (τον θέλει η Π.Σ.Ζ.) με 15 εκατομμύρια και πάνω, θέλει τον "Ντέλια" αλλά δεν τον "εκτιμά"/αξιολογεί στην παρούσα φάση ούτε με... 6 εκατομμύρια!!! Καμπανάκια κτυπάνε προς Τούμπα μεριά...

ΠΑΛΑΣΙΟΣ: αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη/ακριβή αγορά του Αλαφούζου στην εποχή Γιοβάνοβιτς. Είχαν δοθεί κοντά στο 1.800.000 ευρώ για την  απόκτησή του απο την Ιντεπεντιέντε. Αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Φαβάλι, σκάουτ του "τριφιλιού" στην Αργεντινή, με τον "Τούκου" να τον δικαιώνει απόλυτα. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2024 με τους "πράσινους" και  σύμφωνα με την "σοφή" ελληνική πιάτσα agents, ό,τι είναι να γίνει για το μέλλον του θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Δηλαδή ή θα κάνει νέο συμβόλαιο/πρόωρη ανανέωση με αυξημένες αποδοχές ή θα πουληθεί! θυμίζω πως τον χειμώνα υπήρξε πρόταση της Κόλο Κόλο για την αγορά του Παλάσιος, η οποία απορρίφθηκε από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Πόσα πρόσφεραν τότε; 2.000.000 ευρώ!

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ: θα... επανέλθουν οι Χιλιανοί, με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον Παλάσιος, με το που ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα; Ναι, λένε οι γνώστες! Και με ποσό κοντά στα 2.500.000 ευρώ! Να δελεαστεί με αυτά τα χρήματα ο Παναθηναϊκός το κόβω πολύ χλωμό. Μόνο που όταν έρχονται προτάσεις αυξάνεται και η διαπραγματευτική θέση της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Κανόνας... Το ότι ο Παλάσιος (των 3.500.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία)τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 32 του χρόνια, δεν θα παίξει κανένα ρόλο. Το ηλικιακό, στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς, αποδεδειγμένα δεν υπολογίζεται στις ανανεώσεις (το είδαμε με τις πιο πρόσφατες των Πέρεθ, Σεκεφελντ που πήγαν στην 700άρα). Με τι λεφτά θα μπορούσε να κλείσει η ανανέωση του Παλάσιος; Σίγουρα όχι με λιγότερα απο το συμβόλαιο που δόθηκε στον Μαντσίνι και είναι κατά μέσο όρο 740.000 ευρώ ετησίως!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο για ΠΑΟ ο Πάλμα, χάλασαν οι σχέσεις Καρυπίδη-Μαρινάκη - Ποια ΑΕΚ; Σε άλλη ομάδα Big 4 ο Ετέμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags