Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ληστεία, κατοχή και χρησιμοποίηση αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη, αλλά και για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού. Επίσης διώκεται και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο κατηγορούμενος φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μαζί με τους φίλους χτύπησε τον 16χρονο γιατί τους εξύβρισε ο ίδιος και μέλη της παρέας του. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.
Ο 21χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, μαζί με ένα ακόμη άτομο, φέρονται να χτύπησαν αλλά και να αφαίρεσαν τη ζακέτα 16χρονου στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, το απόγευμα της Τρίτης (2/5). Η ζακέτα έφερε διακριτικό της ομάδας του ΠΑΟΚ. Το 16χρονο θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: grtimes.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

