Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Αναβολή στο πρωτάθλημα λόγω… ΑΕΚ - Έξαλλοι στον ΠΑΟ - Σοκαριστική ατάκα Κιτρινόμαυρου στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-06 13:00:00

Αναβολή στο πρωτάθλημα λόγω… ΑΕΚ - Έξαλλοι στον ΠΑΟ - Σοκαριστική ατάκα Κιτρινόμαυρου στη Λεωφόρο!

του Νίκου Στεργίου
Αναβολή στο πρωτάθλημα λόγω… ΑΕΚ - Έξαλλοι στον ΠΑΟ - Σοκαριστική ατάκα Κιτρινόμαυρου στη Λεωφόρο!

Πώς προέκυψε το τεράστιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό στο Τριφύλλι; Γιατί οι Πράσινοι θεωρούν ότι η Ένωση δεν πήρε όσα μέτρα θα έπρεπε και η αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για έναν διάλογο μεταξύ παικτών στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.
 

Λίγες ώρες πριν την σέντρα στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον πρωταθλητή, έσκασε… βόμβα κορωνοϊού!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής, αφού υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα με επιδημία κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει, με περισσότερα από 24 κρούσματα να έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας. Τα 14 εξ' αυτών είναι σε παίκτες και τα δέκα σε μέλη του σταφ της ομάδας.

Οι Πράσινοι δεν μπορούν να παρουσιάσουν μία κανονική ομάδα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 10εταίας, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού στους αντιπάλους τους και σε όλη την ομάδα. Γι’ αυτό και κατέθεσαν αίτημα να διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης, κάτι που το επιτρέπει σχετικό άρθρο του ΚΑΠ. Αν το αίτημα γίνει δεκτό, θα ακυρωθεί φυσικά και ολόκληρη η αγωνιστική.

Πώς προέκυψε όμως ξαφνικά το τόσο μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό; Το πρόβλημα ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr από την… ΑΕΚ και συγκεκριμένα από το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λεωφόρο.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν παρουσιαστεί στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με πάρα πολλούς παίκτες χτυπημένους από ίωση και εάν θυμάστε, ήταν η πρώτη φορά που μετά από μήνες παίκτες, τεχνικό σταφ και προπονητής φορούσαν ξανά μάσκες. Μάλιστα, η ενημέρωση των Πράσινων αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι "την Πέμπτη, δηλαδή την επόμενη του παιχνιδιού με τον «δικέφαλο» στην Λεωφόρο, η ομάδα είχε ρεπό, αλλά την Παρασκευή στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα".

Ο Ευάγγελος Μίχος έγραφε σε χθεσινό του ρεπορτάζ στο Sportdog.gr χαρακτηριστικά: «έγεται μάλιστα πως την περασμένη Παρασκευή η πρώτη 5άδα παικτών που αρρώστησαν ήταν οι Ρόττα/Λιβαι Γκαρσία/Σιμάνσκι/Αμραμπατ/Μανταλος! Ο κορωνοϊός πάντως δεν έχει εγκαταλείψει το στρατόπεδο της ΑΕΚ αφού ακόμη και χτες (Πέμπτη) ταλαιπωρούσε εκτός από μέλη της ομάδας  μέχρι και το προσωπικό!! Ενδεικτικό αυτό που έλεγε στο... Κορωπί, σε συμπαίκτες του, Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον οποίο παίκτης της ΑΕΚ μέσα στο ματς του είπε κάποια στιγμή... "να με μαρκάρεις αλλά κράτα και μια απόσταση γιατί είμαι φουλ στον ιό"!!!».

Πλέον ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους μάλιστα να ισχυρίζονται πως είχαν πολύ αυστηρά μέτρα και καθημερινά τεστ, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε μετά το ντέρμπι με την Ένωση και… τίναξε στον αέρα όλο το πρωτάθλημα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ Γιαννακόπουλου - Φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία - Ενδιαφέρον από εταιρεία-κολοσσό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags