Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρολντ Μουκουντί: Πρόταση 4 εκατομμυρίων για Μουκουντί - "Ούτε για τη... β' Κατηγορία - Στην ΑΕΚ τον θυμήθηκαν;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-07 21:21:00

Πρόταση 4 εκατομμυρίων για Μουκουντί - "Ούτε για τη... β' Κατηγορία - Στην ΑΕΚ τον θυμήθηκαν;"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πρόταση 4 εκατομμυρίων για Μουκουντί - "Ούτε για τη... β' Κατηγορία - Στην ΑΕΚ τον θυμήθηκαν;"

Οι Γάλλοι επιμένουν πως η Ένωση μπορεί να βγάλει πάρα πολλά χρήματα από έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολόγιζε κανείς το καλοκαίρι!

AEK: Σενάριο από τη Γαλλία έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της Ένωσης, καθώς το όνομα του Άρολντ Μουκουντί έχει εμπλακεί σε μεταγραφικό σενάριο με τη Λιλ.

Η γαλλική ομάδα παραδοσιακά ψάχνει στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για να ενισχυθεί στα στόπερ της, παρόλα αυτά το ερώτημα είναι ένα και σαφές: Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Μουκουντί έφυγε από την Σεντ Ετιέν, δεν μπορούσε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο; Γιατί τώρα η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ - Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ένωση θα ζητήσει τόσα, αν μπει σε διαδικασία να τον πουλήσει.

Επίσης, ένας ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο γαλλικό ποδόσφαιρο από το το 2010 χρειάζεται να έρθουν σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να σχηματίσουν άποψη; 

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να σχολιάσει την πληροφορία από τη Γαλλία για τον Μουκουντί και το ενδιαφέρον της Λιλ.

"Για αυτό δεν κράτησε τον Μουκουντί η Σεντ Ετιέν - Τον είχε πάρει από κάτω - Πιάνει χώρο στα στόπερ"

"Δεν είχε θέση ούτε στη δεύτερη κατηγορία τού γαλλικού πρωταθλήματος, αυτή ήταν η εικόνα που υπήρχε στη Γαλλία για τον Μουκουντί, για αυτό και η Σεντ Ετιέν έπεσε κατηγορία και δεν τον κράτησε. Ήταν από τους παλιούς, λογικά θα έπρεπε να μείνει για να βοηθήσει να ανέβει ξανά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για τον λόγο που δεν είχε καλές εμφανίσεις με την Σεντ ΅Ετιέν: "Τον είχε πάρει από κάτω, δεν έκανε καλά παιχνίδια. Έχει όγκο βέβαια, μπορεί να είναι μια χρήσιμη λύση για να πιάσει χώρο στα στόπερ. Αλλά για το επίπεδο της Λιλ είναι πολύ δύσκολο".

"Δίνει 4 εκατ. η Λιλ - Γνωστός παίκτης στη Γαλλία ο Μουκουντί - Γιατί δεν τον πήραν πέρσι που ήταν ελεύθερος;"

Δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί μαζί του δηλαδή η Λιλ;

"Ψάχνει για στόπερ η ομάδα, φανατικά ψάχνει για στόπερ και 100% θα πάρει το προσεχές καλοκαίρι. Αλλά για τον Μουκουντί θα πάει; Είναι πολύ επιθετική ομάδα, τρέχει, πιέζει, έχει απαιτήσεις. Δεν ξέρω αν "παίζει" ο Μουκουντί πραγματικά, άσχετα τι γράφει ο Τύπος".

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ - Θα μπορούσε να δώσει αυτό το ποσό η Λιλ για στόπερ;

"Θα μπορούσε να τα δώσει, ναι, η Λιλ έχει λεφτά, θα πάρει λεφτά και από τον βασικό επιθετικό της που θα πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι. Αλλά δεν ξέρω αν το αξίζει ο Μουκουντί αυτό το ποσό - Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ελεύθερος, γιατί δεν τον πήρε; Είναι πολύ γνωστός παίκτης στη Γαλλία, περίμεναν να έρθει στην ΑΕΚ για να δουν αν έχει προοδεύσει; Και τι είδαν ξαφνικά και μπορεί να τον πάρουν, ενώ πέρσι ήταν ελεύθερος και δεν ασχολήθηκαν;".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags