Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Αταμάν για Μιλουτίνοφ - "Πιο εύκολα στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Μαζί με Παπαγιάννη"!
Μπάσκετ
| 2023-05-08 13:00:00

Αποφασίζει ο Αταμάν για Μιλουτίνοφ - "Πιο εύκολα στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Μαζί με Παπαγιάννη"!

του Γιώργου Κτενά
Αποφασίζει ο Αταμάν για Μιλουτίνοφ - "Πιο εύκολα στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Μαζί με Παπαγιάννη"!

ΤΡΕΛΗ πρόταση για να έρθει να παίξει στα πλέι οφ. Ο Σέρβος σέντερ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τις δύο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα φαίνεται ότι περιμένει πώς και πώς ο Νικόλα Μιλουτίνοφ - Ήδη η Βίρτους Μπολόνια έχει καταθέσει πρόταση για να συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από τώρα, προκειμένου να αγωνιστεί στα ιταλικά πλέι οφ.

Το όνομά του είχε συνδεθεί το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα.

Νέα σενάρια δίνουν ξανά τον Ολυμπιακό στο προσκήνιο αλλά και τον Παναθηναϊκό, που επίσης θα ενισχυθεί στη θέση κάτω από το καλάθι το προσεχές καλοκαίρι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο, πεπειραμένο προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωση του Μιλουτίνοφ, για να σχολιάσει το θέμα.

"Αυτά θα δώσει ο Μιλουτίνοφ - Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι - Μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα"

"Ο Μιλουτίνοφ μπορεί να δώσει καλή άμυνα, να δώσει σκορ, ριμπάουντ, συνεργασίες. Έχει κάνει πολλά και σπουδαία στην καριέρα του, αλλά είναι αλήθεια ότι τώρα που λείπει από την Ευρωλίγκα δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Οι ψηλοί έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο καριέρας σε σχέση με τους κοντούς. Άλλωστε το παιδί είναι μόλις 29 ετών. Είναι παιδί με εμπειρία, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα".

"Πιο εύκολα ο Μιλουτίνοφ στον Παναθηναϊκό - Θέλει τέτοιον ψηλό ο Μπαρτζώκας; Εξαιρετική τριάδα"

Υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει και τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται, πλην Ολυμπιακού, για την απόκτησή του. Σε ποια ομάδα ταιριάζει περισσότερο;

"Μεγαλύτερη ανάγκη για ψηλό, θεωρητικά, έχει ο Παναθηναϊκός, άρα εκεί θα τον έβλεπα πιο εύκολα".

Ταιριάζει με τον Παπαγιάννη;

"Για αυτό πρέπει να ρωτήσουμε τον Αταμάν. Αλλά με βάση την παρουσία που είχε στην Ελλάδα, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, θεωρώ ότι είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο".

Με το υλικό του Ολυμπιακού ταιριάζει;

"Ο Μπαρτζώκας ξέρει αν θέλει τέτοιον ψηλό. Αλλά οι καλοί παίκτες πάντα χωρούν παντού. Η τριάδα των ψηλών του Ολυμπιακού δείχνει εξαιρετική πάντως".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Αταμάν-Γιαννακόπουλος για τις πρώτες δύο μεταγραφές - Θέλει και NBAer με σούπερ σεζόν (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags