Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεφτίλισε ένα ολόκληρο σύστημα - Η ομιλία του θα "γεννήσει" Παναθηναϊκούς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 00:33:00

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεφτίλισε ένα ολόκληρο σύστημα - Η ομιλία του θα "γεννήσει" Παναθηναϊκούς!

του Νίκου Στεργίου
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεφτίλισε ένα ολόκληρο σύστημα - Η ομιλία του θα "γεννήσει" Παναθηναϊκούς!

Αυτή η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο πιο μεγάλος "τίτλος" που θα σηκώσει ποτέ στους Πράσινους. Πιο μεγάλος κι από το πρωτάθλημα που σίγουρα αυτός ο άνθρωπος θα φέρει τα επόμενα χρόνια!

Όσοι δεν έχετε διαβάσει τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν παρά να το κάνουν. Έστω και καθυστερημένα. Μπας και καταλάβουν τι έπρεπε να γίνει φέτος, για να πάρει το πρωτάθλημα ντε και καλά μία συγκεκριμένη ομάδα.

Η ομάδα των χαρισμένων χρεών, των μεθυσμένων διαιτητών, και της... ολυμπιακής πατέντας. Ναι, για τη χειρότερη έκδοση της ΑΕΚ όλων των εποχών μιλάμε. Την πιο βρώμικη. Παραθέτουμε μόνο ένα κομμάτι των όσων είπε ο Ιβάν, μετά το τέλος του "αιώνιου" ντέρμπι στο Φάληρο:

"Είμαι μόνο περήφανος για τους παίκτες μου. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά μα διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους. Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι πως να σταθώ εγώ; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς. Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία".

Ο Γιοβάνοβιτς είναι το απόλυτο σύμβολο του τι εστί Παναθηναϊκός. Ο πιο περήφανος δηλαδή σύλλογος, ο πιο καθαρός στην Ελλάδα. Ό,τι ονειρεύονταν να γίνουν σε επίπεδο ήθους οι αντίπαλοί του, είναι αυτός ο σπουδαίος οργανισμός με το Τριφύλλι ως έμβλημα. Στο μέρος της καρδιάς. Αυτή η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο πιο μεγάλος "τίτλος" που θα σηκώσει ποτέ στους Πράσινους. Πιο μεγάλος κι από το πρωτάθλημα που σίγουρα αυτός ο άνθρωπος θα φέρει τα επόμενα χρόνια. Οι δηλώσεις του είναι, που θα γεννήσουν τους επόμενους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Παναθηναϊκούς!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο περηφάνια για αυτούς τους μάγκες - Πάλεψαν με ένα ολόκληρο σύστημα και έχασαν στο τέλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags