Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρέλα" Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα - Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή - Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 10:30:00

"Τρέλα" Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα - Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή - Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!

Sportdog Team

Έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ, ξεκινούν άμεσα επαφές. Στην Ένωση ζουν μοναδικές στιγμές από το βράδυ της Δευτέρας και στην διοίκηση... μεθυσμένοι από την χαρά της κατάκτησης του τίτλου, προσπαθούν να κλείσουν τα επόμενα 24ωρα μία τεράστια κίνηση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για τα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ από το βράδυ της Δευτέρας μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος για την σεζόν 2022-23. Πήρε ένα τεράστιο διπλό στον Άρη και είδε τον Παναθηναϊκό να χάνει το ματς από τον Ολυμπιακό.

Στο χθεσινό παιχνίδι μπορεί να σκόραραν οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, ωστόσο ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα. Η ΑΕΚ το ξέρει αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ξέρει αυτό και για αυτό τον λόγο θα γίνει μεγάλη μάχη για να μείνει στην Ένωση και δεν αποκλείεται μέχρι και να το... πάρει πάνω του ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Η... πρωταθλήτρια Ελλάδος έχει ξεκινήσει επαφές με την Θέλτα, στην οποία ανήκει ο Πινέδα και οι πληροφορίες λένε πως οι Ισπανοί θέλουν 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσουν. Λεφτά που φαντάζει απίθανο να δώσει η ΑΕΚ, ακόμη και εάν πουλήσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά, ωστόσο ο Μελισσανίδης έχει... τρελαθεί και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να δώσει μέχρι και 6 εκατ. ευρώ για τον Μεξικανό παικταρά. Μάλιστα, κάποιοι επέμενα πως η… μέθη από τον τίτλο έχει αλλάξει τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια τα επόμενα 24ωρα ώστε να υπάρχει νέα επαφή με τη Θέλτα, για να προλάβουν να έχουν κάτι επίσημο ή έστω προχωρημένο μέχρι τη φιέστα της Κυριακής!

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, δίχως αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι της οικονομικής προσφοράς που προτίθεται να καταθέσει ως τελεσίδικη.

Πάντως αν καταφέρει τελικά να κρατήσει τον Πινέδα με αγορά -στο τραπέζι ίσως κατατεθεί και πρόταση συνιδιοκτησίας- το ποσό που θα δαπανηθεί θα σπάσει το ρεκόρ αγοράς του Βασίλη Τσιάρτα από τη Σεβίλλη το μακρινό 2000. Τότε, επί Netmed στο ιδιοκτησιακό τιμόνι της, η Ένωση είχε δαπανήσει ποσό που σε ευρώ αντιστοιχεί σε 3,5 εκατομμύρια. Ούτως ή άλλως θα υπάρξουν και αυξημένα έσοδα, μιας και η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα παίξει σε ομίλους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στην ΑΕΚ - Η πρώτη αντίδραση Αλμέιδα με τη λήξη - Ένταση με παικτη του Αρη (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags