Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε – Έρχονται τεράστιες αλλάγες
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-16 14:00:00

Ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλος στη φιέστα της ΑΕΚ, θερμό τετ α τετ (Vid)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλος στη φιέστα της ΑΕΚ, θερμό τετ α τετ (Vid)

Η αντίδραση του «Τίγρη» που προμηνύει βαθιές τομές, οι οποίες δεν θα αρέσουν, αλλά θα γίνουν για το καλό της ομάδας και του λαού της

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (14/5), στο ματς με τον Βόλο (4-0), την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας και μάλιστα ξανά μέσα στην ιστορική της έδρα, 29 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο που σήκωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και 5 απ’το πρωτάθλημα του 2018, το οποίο έκλεισε στη Ριζούπολη και πανηγυρίστηκε δεόντως έξω από την «Αγιά Σοφιά» που βρισκόταν υπό κατασκευή.

Ο κόσμος απόλαυσε τις μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου. Είδε τον Αλμέιδα να γίνεται ένας από αυτούς, να ανάβει καπνογόνο και πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Είδε παίκτες να έχουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, ευτυχισμένοι για την επιτυχία τους. Είδε τον Αραούχο να επιστρέφει για να σηκώσει την κούπα με πατερίτσες, παλιούς παίκτες (Μπλάνκο, Σέζαρ, Μαντούκα) από το παρελθόν να τιμούν με την παρουσία τους.

 

Η εξέλιξη της βραδιάς βέβαια θα μπορούσαν να μην ήταν τέτοια και όλα αυτά να μη συνέβαιναν ποτέ. Δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό. Γιατί η ΑΕΚ, όπως έδειξαν τα πράγματα, «καθάρισε» το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου παρότι ήταν χτυπημένη από ιώσεις, έδειξε πολύ καλύτερη και την ανωτερότητά της την κράτησε μέχρι τέλους, επικρατώντας στην έδρα του Άρη, την ώρα που ο έτερος συνδιεκδικητής ξέμεινε από δυνάμεις, καθώς δεν είχε το ίδιο βάθος στο ρόστερ.

Η γιορτή παραλίγο να χαλάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο. Σας ενημέρωσε άλλωστε και το Sportdog σε σχετική ανάρτηση. Λίγο μετά το 75’, εκτοξεύτηκε από την Θύρα 21 μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου, η οποία καρφώθηκε στο άνω διάζωμα στο απέναντι πέταλο.

Πρόκειται για είδος φωτοβολίδας που χρησιμοποιείται στη ναυτιλία σε περίπτωση ναυαγίου προκειμένου να ειδοποιηθούν σκάφη που πλέουν κοντά, για να σπεύσουν για διάσωση. Είναι μία πολύ επικίνδυνη φωτοβολίδα και είναι ξεκάθαρο, ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα στην «Αγιά Σοφιά» και δεν τραυματίστηκε κανείς απλά προκάλεσε φωτιά, η οποία κατασβέστηκε αμέσως.

Όλο το γήπεδο όμως αποδοκίμασε τον δράστη, o οποίος φέρεται να είναι ανήλικος που μπήκε χωρίς εισιτήριο, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκαν συστάσεις και ενημερώθηκαν άπαντες, ότι η ενέργεια καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε, ότι οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα και θα τιμωρηθεί ο ένοχος, με τον κόσμο να φωνάζει «Έξω, έξω!», με τον εκφωνητή να παρεμβαίνει ξανά καλώντας τους να απομακρυνθεί εκτός γηπέδου.

Στη συνέχεια συνέβη ένα περιστατικό έντασης. Μία ομάδα ατόμων πιθανότατα η ομάδα περιφρούρησης των οργανωμένων πήραν κάποιο άλλο άτομο και τον οδήγησαν προς τη νότια πυλώνια οδό. Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση στη μέση του νότιου πέταλου, με έναν από αυτό το γκρουπ να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς στις κερκίδες και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει το πλέξι-γκλας για να έρθει ενώπιος ενωπίω με τον κόσμο που τον αποδοκίμαζε. Εν τέλει ο τύπος απομακρύνθηκε από τη φυσούνα του γηπέδου συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά.

@user10313885 καυγάς στην Αγία Σοφία #αεκαρα ♬ πρωτότυπος ήχος - Manos

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε τετ α τετ με το εν λόγω άτομο. Η φράση «ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε» είναι λίγη, για να περιγράψει τη συνάντηση. Ο ηγέτης της ΑΕΚ ήταν που ήταν έξαλλος, γιατί εξαιτίας του περιστατικού της φωτοβολίδας παραλίγο να χαλάσει το πάρτι (σ.σ. στο γήπεδο βρίσκονταν οικογένειες, μανάδες και μικρά παιδιά, νηπιακής ηλικίας, ακόμα και μωρά!) είχε να διαχειριστεί και αυτήν την κατάσταση.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, όμως ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η αντίδρασή του προμηνύει πολύ βαθιές τομές. Εξάλλου ο ίδιος έχει μιλήσει στο παρελθόν για το θέμα και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου 2018, σε δείπνο που παρέθεσε για την ονομαστική του εορτή, ότι «στο κομμάτι των οργανωμένων έχουμε αποτύχει».

Ο ηγέτης της ΑΕΚ πάντως μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε, ότι η "προειδοποίηση" που είχε αναφέρει παλαιότερα, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ήταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός που, κατά τον Μελισσανίδη, προειδοποιεί. Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει τη δυναμική στην ομάδα μαζί με το γήπεδο. Ο κόσμος όμως πρέπει και να ελέγξει τα στοιχεία που κάνουν κακό στην ομάδα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags