Facebook Pixel Ριβάλντο: Μήνυμα Ριβάλντο για Ρονάλντο - Τι πρέπει να κάνει για να... σώσει την καριέρα του
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 06:31:00

Μήνυμα Ριβάλντο για Ρονάλντο - Τι πρέπει να κάνει για να... σώσει την καριέρα του

Sportdog Team
Μήνυμα Ριβάλντο για Ρονάλντο - Τι πρέπει να κάνει για να... σώσει την καριέρα του

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πτωτική πορεία του Πορτογάλου άσου στέλνοντας μήνυμα για το τι πρέπει να κάνει ώστε να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο.

Ριβάλντο: Πολύ έξω από τα νερά του συνεχίζει να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία, με το μέλλον του να συνεχίζει να είναι άγνωστο και τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο να του στέλνει μήνυμα προτρέποντάς τον να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του.

"Κατανοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια που υπογράφουν στην Σαουδική Αραβία, όπου εκεί όμως η ζωή είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όπως αναμένουν.

Οπότε, ενδέχεται να περνάς μία φάση απογοήτευσης ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Εκτός αν τα χρήματα είναι αρκετά για να έρχονται ως αντίβαρο σε μία ζωή που δεν είναι τόσο ευτυχής. Θα ήταν καλό για εκείνον και το ποδόσφαιρο να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Ρεάλ και να κλείσει εκεί την καριέρα του", είπε ο Ριβάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 25 εκατ. η ΑΕΚ από Ευρώπη, σίγουρα 10 - "Διαφωνία" Αλμέιδα-Μελισσανίδη για Έλληνα - Πωλήθηκε ο πρώτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags