Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο από τη συνάντηση Μελισσανίδη με Αλμέιδα - Τα... σκάει χοντρά για τον "νέο Αραούχο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-16 17:42:00

ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο από τη συνάντηση Μελισσανίδη με Αλμέιδα - Τα... σκάει χοντρά για τον "νέο Αραούχο"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο από τη συνάντηση Μελισσανίδη με Αλμέιδα - Τα... σκάει χοντρά για τον "νέο Αραούχο"!

Συμφωνία προπονητή-διοίκησης για μία μεγάλη μεταγραφή. Οι δύο άνδρες συζήτησαν στη Γλυφάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Τo sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δύο ημέρες μετά την στέψη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και το μεγάλο γλέντι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα είχαν νέο ραντεβού το πρωί της Τρίτης όπου και συζήτησαν ήδη για την επόμενη ημέρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, όπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία του sportdog.gr, συναντήθηκε με τον Αργεντινό προπόνηση και συζήτησαν τόσο για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου όσο και για την επόμενη σεζόν.

Στην Ένωση θέλουν πάρα πολύ και το double και θεωρούν πως αφού είναι η καλύτερη ομάδα, αξίζουν και να το πάρουν, αρκεί να μην… παρασυρθούν από το πάρτι των τελευταίων ημερών μετά τη φιέστα.

Παράλληλα, Μελισσανίδης και Αλμέιδα ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, καθώς η πρωταθλήτρια θα χρειαστεί ενίσχυση ενόψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί με παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Στο… τραπέζει έπεσε και το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ήρθε ως δανεικός στην Ένωση και εξελίχθηκε σε έναν εκ των ηγετών της ομάδας. Η μεταγραφή του το καλοκαίρι προφανώς και «προχώρησε» λόγω της παρουσίας του Αλμέιδα, ο οποίος τον θέλει και για του χρόνου, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Παρόλα αυτά, ο κόουτς έχει εισηγηθεί την παραμονή του και όπως ανέφερε ο Μελισσανίδης και στη σημερινή τους συνάντηση, είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Πινέδα στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ θα συζητήσει με τη Θέλτα, θα καταθέσει νέα πρόταση και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή, είτε με αγορά σε ένα μεγάλο ποσό που θα αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο, είτε με νέο δανεισμό.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τον Μεξικανό και θα κάνουν τα πάντα για να τον έχουν στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Η περίπτωσή του άλλωστε θυμίζει αρκετά αυτή του Σέρχιο Αραούχο πριν μερικά χρόνο. Και τότε ο Αργεντινός είχε έρθει δανεικός από τη Λας Πάλμας, δέθηκε με την ομάδα, πανηγύρισε τίτλους και μετά τους δανεισμούς έγινε… μόνιμος κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags