Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε μόλις: Τεράστια είδηση για ΠΑΟ και Βοτανικό - Εγκρίθηκαν 115 εκατ. ευρώ, πέφτουν υπογραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 12:40:00

Έσκασε μόλις: Τεράστια είδηση για ΠΑΟ και Βοτανικό - Εγκρίθηκαν 115 εκατ. ευρώ, πέφτουν υπογραφές!

Sportdog Team
Έσκασε μόλις: Τεράστια είδηση για ΠΑΟ και Βοτανικό - Εγκρίθηκαν 115 εκατ. ευρώ, πέφτουν υπογραφές!

Το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων ευρώ εγκρίθηκε και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου του Τριφυλλιού!

Το όνειρο εκατομμύρια Παναθηναϊκών παίρνει... σάρκα και οστά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Digicom ενέκρινε το κονδύλι ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ για το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Πράσινων, κάτι που σημαίνει ότι πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου "στολιδιού" των Πράσινων.

Συγκεκριμένα, μένει μόνο να πέσουν υπογραφές στις σχετικές συμβάσεις, και όταν αυτό συμβεί τότε θα υπάρχει και τυπικά το "οκ" για να ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, έλαβε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το "Comfort Letter" που επιτρέπει στον Δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό.

Με αυτή την αφορμή ο υπουργός δήλωσε:

«Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του. Συγχαίρω τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χειρίστηκαν το θέμα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ευχαριστώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το "Comfort Letter" και προχωράμε για να δώσουμε στην Αθήνα ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάχνει "παλάτι" ο Γιαννακόπουλος και κυνηγάει βόμβα με Πάντερ - Κοντά και σε δύο κορυφαίους Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags