Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο "δυνατό" όνομα για Ολυμπιακό - "Έσωσε τη χρονιά με ομάδα-σκορποχώρι - Αραμπάρι και Ενές Ουνάλ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 13:23:00

Νέο "δυνατό" όνομα για Ολυμπιακό - "Έσωσε τη χρονιά με ομάδα-σκορποχώρι - Αραμπάρι και Ενές Ουνάλ"

του Γιώργου Κτενά
Νέο "δυνατό" όνομα για Ολυμπιακό - "Έσωσε τη χρονιά με ομάδα-σκορποχώρι - Αραμπάρι και Ενές Ουνάλ"

Ποιος κορυφαίος ΑΕΚτζής τον πρότεινε στο Λιμάνι; Μία εξαιρετική περίπτωση προπονητή από την Ισπανία θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική λύση για τον πάγκο των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κίκε Φλόρες συνδεθηκε με τους Ερυθρόλευκους, κυρίως μέσω μια ατάκας τού Κώστα Κατσουράνη που σχολίασε ότι αυτόν θα έφερνε για προπονητή στο Λιμάνι (είχαν συνυπάρξει στην Μπενφίκα) - Αν και παραδοσιακά το όνομα του Ισπανού προπονητή υπάρχει στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός προπονητής αυτό το διάστημα είναι χωρίς ομάδα, καθώς έχει αποχωρήσει από τη Χετάφε - Είχε κληθεί να αναλάβει στη θέση τού Μίτσελ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο πρώην τεχνικός τού Ολυμπιακού δεν τα πήγαινε καλά και είχε αποχωρήσει από τη θέση του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα την περίπτωσή του από το ισπανικό ποδόσφαιρο, για να σχολιάσει το θέμα.

"Έσωσε τη χρονιά με ομάδα-σκορποχώρι - Τριάδα στην άμυνα - Αραμπάρι και Ενές Ουνάλ"

"Προσαρμόζεται στην κάθε ομάδα, άλλο η Χετάφε που παλεύει για να σωθεί κι άλλο ο Ολυμπιακός που κάνει πρωταθλητισμό. Έδιωξαν τον Μίτσελ και πήραν Φλόρες πέρσι για να σώσει τη χρονιά και την έσωσε - Αν και πήρε μια ομάδα που ήταν σκορποχώρι. Αλλά φέτος δεν πήγε καλά η ομάδα, αν και το καλοκαιρι έκανε κινήσεις", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Στη Χετάφε έπαιζε με τριάδα στα στόπερ, αλλά παλαιότερα έπαιζε και με 4-4-2"

Υπάρχουν δικά του "παιδιά" στην ομάδα που, δυνητικά, αν έρθει θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό;

"Στη Χετάφε είχε τον Αραμπάρι, που ήταν βαρόμετρο στην ομάδα, ενώ και ο Ενές Ουνάλ ήταν παίκτης που έπαιζε διαρκώς με τον Φλόρες".
 

"Μπορεί στην πίεση του Ολυμπιακού - Καλύτερος από Μίτσελ - Του πήρε την ταυτότητα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ"

Μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό;

"Έχει δουλέψει και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και στην Πορτογαλία και στην Αγγλία. Μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση. Δεν είναι τοπ όνομα στην Ισπανία, δεν είναι τίποτα τρομερό. Βέβαια θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Μίτσελ".

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για Κίκε Φλόρες και Ολυμπιακό;

"Θυμάμαι στα δύο ματς με τον Άρη, όταν ήταν προπονητής στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που ο τεράστιος Έκτορ Ραούλ Κούπερ του είχε πάρει την ταυτότητα". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Πάντελιτς για τον Ολυμπιακό - Ηχηρή μεταγραφή από Αγγλία - Είχε συμφωνήσει με Παναθηναϊκό! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags