Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 10:00:00

Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)

Scouting μηνών στο Λιμάνι για έναν ξεχωριστό 20χρονο. Θεωρούν ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσει και να κάνει μεγάλη καριέρα και για αυτό έκαναν και μία τόσο μεγάλη προσφορά για να τον φέρουν στην Ελλάδα. Διαβάστε γιατί η φετινή του σεζόν δεν τον δικαίωση στο Sportdog.gr

Ολυμπιακός: Ένα όνομα από τα (όχι και τόσο) παλιά φαίνεται ότι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, καθώς η περίπτωση τού Ναθάναελ Εμπουκού συνεχίζει να τους απασχολεί.

Ο διεθνής Γάλλος εξτρέμ, που βρίσκεται στη λίστα των Ερυθρόλευκων από την εποχή που ήταν στη Ρεμς, πήρε μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Αουγκουσμπουργκ χωρίς όμως να βρει χώρο σε μια αμυντικογενή ομάδα όπως είναι η γερμανική.

Θα μπορούσε να απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι ξανά τους Πειραιώτες, έστω για να έρθει με τη μορφή δανεισμού, δεδομένου ότι το ρεπορτάζ πριν από λίγο καιρό ανέφερε ότι είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του; Προφανώς, ναι. Καμία ομάδα δεν ξεχνάει από τη μια στιγμή στην άλλη τους ποδοσφαιριστές που είχαν μαρκαριστεί πριν από λίγο καιρό.

Άλλωστε, ο 20χρονος εξτρέμ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν στο Λιμάνι να του δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεταχτεί σε σούπερ λύση!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του νεαρού άσου, που είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της Γαλλίας.

"Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος εξτρέμ - Έxει επαφή με το γκολ"

"Εξτρεμάκι είναι, γρηγορούτσικο, έχει δείξει κάποια πράγματα, έχει επαφή με το γκολ, είναι ανερχόμενος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Πώς τον αξιοποιούσε η ομάδα του;

"Η Ρεμς παίζει πολύ αμυντικά, οι επιθετικοί με μια έννοια βρίσκονται στο έλεος του Θεού, τους αφήνουν μόνους τους μπροστά και ο,τι κάτσει". 

Γενικά ποια είναι η εικόνα που έχεις για εκείνον;

"Παικτάκι που είναι ανερχόμενο, δεν έχει κριθεί σε σταθερότητα, αλλά και δημιουργικά η Ρεμς δεν είναι κάτι καλό μπροστά. Θεωρώ ότι είναι καλός για κόντρες, αυτό επεδίωκε να κάνει η Ρεμς, αλλά επειδή δεν έχει παίξει σε σοβαρό επίπεδο δεν ξέρω αν και τι θα μπορούσε να κάνει στον Ολυμπιακό. Είναι γρήγορος, πολυσύνθετος, με ντριμπλίτσα".

Για τον Μπουκού απευθυνθήκαμε και στον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο με εξειδίκευση στο γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι έκανε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ: "Δεν παίζει ουσιαστικά καθόλου. Γενικά είναι αμυντικογενής λογικής η ομάδα του".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μοντεστό για Ολυμπιακό ο Φουρνιέρ - "Έλυνε και έδενε στη Νις" - Φέρνει μαζί και 25χρονο φορ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags