Facebook Pixel Ο μάνατζερ του Τσέριν έρχεται για νέο συμβόλαιο - Θέλει μόνο ΠΑΟ ο Σλοβένος παρά τις "σειρήνες"! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 19:36:00

Ο μάνατζερ του Τσέριν έρχεται για νέο συμβόλαιο - Θέλει μόνο ΠΑΟ ο Σλοβένος παρά τις "σειρήνες"! (vid)

Ο μάνατζερ του Τσέριν έρχεται για νέο συμβόλαιο - Θέλει μόνο ΠΑΟ ο Σλοβένος παρά τις "σειρήνες"! (vid)

Ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, έρχεται στην Αθήνα για να συζητήσει με την ΠΑΕ την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, με την ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης για τον Σλοβένο ολοένα και αυξάνεται. Το Sportdog μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Ένα από τα βασικά "χαρτιά" της φοβερής πορείας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν και ο Αντάμ Τσέριν. Ο Σλοβένος box to box μέσος έκανε μία εξαιρετική χρονιά, μετά την περσινή γεμάτη στην Κροατία και την Ριέκα. Για την ακρίβεια με τα πράσινα φέτος σ' όλες τις διοργανώσεις ο διεθνής 23χρονος άσος μέτρησε 40 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι εμφανίσεις του Τσέριν μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει. Ήδη, η Γαλατασαράι φέρεται να εξετάζει τις πιθανότητες να κάνει κίνηση το καλοκαίρι, ενώ και ιταλικές ομάδες εξίσου (σ.σ. τουλάχιστον δύο στον αριθμό) τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Ταυτόχρονα, τελευταίες πληροφορίες βάζουν στο κόλπο για τον Σλοβένο χαφ και την Κοπεγχάγη από τη Δανία.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του θέλει να τον κρατήσει και να επενδύσει πάνω του, γι' αυτό πολύ δύσκολα θα δούμε τον παίκτη να παραχωρείται προσεχώς. Άλλωστε και ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, οι οποίες αυτή τη στιγμή κυμαίνονται περίπου στις 200 χιλ. ευρώ.

Μην ξεχνάμε ότι του χρόνου το Τριφύλλι θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μία πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League θα του αρκεί, ώστε να έχει μίνιμουμ εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στους ομίλους έστω του Europa League. Επομένως, ακόμα και να ήθελε να πουλήσει τον Τσέριν ο Παναθηναϊκός, θα ήταν καλύτερα να το έκανε αφού ο Σλοβένος θα είχε ευρωπαϊκές συμμετοχές και προβολή. Έτσι, θα έφερνε και περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags