Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε νέο Μαρτίνς ο Μαρινάκης - "Επιθετικό ποδόσφαιρο ξανά ο Ολυμπιακός με... εξτρέμ 20 εκατομμυρίων"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 10:00:00

Βρήκε νέο Μαρτίνς ο Μαρινάκης - "Επιθετικό ποδόσφαιρο ξανά ο Ολυμπιακός με... εξτρέμ 20 εκατομμυρίων"!

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε νέο Μαρτίνς ο Μαρινάκης - "Επιθετικό ποδόσφαιρο ξανά ο Ολυμπιακός με... εξτρέμ 20 εκατομμυρίων"!

Προπονητής-έκπληξη για τους Πειραιώτες, με σούπερ σεζόν. Αφού μπήκε... σφήνα στους μεγάλους, ετοιμάζεται για μεταγραφή και στο Λιμάνι τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους. Τα χαρακτηριστικά του και οι παίκτες που έχει δουλέψει.

Ολυμπιακός: Σε περίοδο αναζήτησης προπονητή βρίσκονται οι Πειραιώτες, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει να βρει τον κατάλληλο για να του εμπιστευτεί τα κλειδιά της ομάδας.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι μπορεί να προηγηθεί η έλευση του τεχνικού διευθυντή αλλά σε κάθε περίπτωση και το θέμα του νέου προπονητή είναι ανοιχτό, είτε προηγηθεί η συμφωνία με τον τεχνικό ή αθλητική διευθυντή είτε όχι.

Ο Αρτούρ Ζόρζε φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων, ο προπονητής τής Μπράγκα που σε έναν βαθμό η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 51χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2024 με την πορτογαλική ομάδα, αλλά δεν έχει κάποια σπουδαία εμπειρία (προηγουμένως ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπράγκα και σε κάποια μικρά πορτογαλικά κλαμπ).

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη τής πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα θέματα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες.

"Καλός προπονητής και επιθετικό ποδόσφαιρο - Μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό - Εξτρέμ 20 εκατ. ευρώ"

"Είναι καλός προπονητής, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν είναι ιδιαίτερα μικρός σε ηλικία. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: "Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, το κλασσικό πορτογαλικό 4-3-3 και φέτος έχει την ομάδα στην τρίτη θέση του πίνακα - Πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο αλλά μπροστά από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας".

Μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό;

"Θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει. Αλλά δεν ξέρω αν θέλει να φύγει από το πρότζεκτ που υπάρχει στην Μπράγκα και τα έχουν πάει εξαιρετικά φέτος. Άλλωστε για τον Ολυμπιακό έχουν γραφτεί τόσα ονόματα: Από τον Γκατούζο μέχρι τον Πεϊσότο".

Υπάρχει κάποιος αγαπημένος του παίκτης στην Μπράγκα, που θα μπορούσε να τον φέρει μαζί του αν έρθει τελικά στον Ολυμπιακό;

"Ο Ρικάρντο Χόρτα είναι το μεγάλο αστέρι, αριστερός εξτρέμ, αλλά η τιμή του είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Γενικά όμως η Μπράγκα έχει πολύ καλό υλικό, για αυτό πήγε και τόσο καλά φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παίκτες από Ελλάδα στου Ρέντη με εισήγηση Καρεμπέ-Ανιγκό: "Καλός ντριμπλέρ, δυνατός, με αναπνοές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags