Facebook Pixel Άρης: "Μάχη" Άρη για μεταγραφή ξένου άσου - "Σφήνα" από ομάδες του εξωτερικού - Μέχρι τότε ξεκαθαρίζει
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 04:00:00

"Μάχη" Άρη για μεταγραφή ξένου άσου - "Σφήνα" από ομάδες του εξωτερικού - Μέχρι τότε ξεκαθαρίζει

Sportdog Team
"Μάχη" Άρη για μεταγραφή ξένου άσου - "Σφήνα" από ομάδες του εξωτερικού - Μέχρι τότε ξεκαθαρίζει

Για το ενδιαφέρον του Άρη αναφορικά με τον Φιλίπ Κράστεφ μιλούν στη Βουλγαρία σημειώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προσφορές μεταξύ αυτών και των Κίτρινων.

Άρης: Για το ενδιαφέρον του Άρη αναφορικά με τον Φιλίπ Κράστεφ μιλούν στη Βουλγαρία σημειώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προσφορές μεταξύ αυτών και του Άρη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, «Ο Φιλίπ Κράστεφ κατακλύζεται από προσφορές μετά την εξαιρετικά δυνατή σεζόν του στη Λέφσκι, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός».

Το δημοσίευμα του blitz.bg κάνει λόγο εκτός από το ενδιαφέρον του Άρη και για ενδιαφέρον των Σταντάρ Λιέγης και Μπράγκα όπως και για ενδιαφέρον συλλόγων από Ολλανδία, Ιταλία και Πολωνία, ενώ όπως σημειώνει το εν λόγω δημοσίευμα ο ποδοσφαιριστής θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την βελγική Λόμελ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, «Ως γνωστόν, ο Βούλγαρος διεθνής ανήκει στη βελγική Lommel, η οποία ανήκει στην εταιρεία «City Group», ιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Σίτι. Την επόμενη εβδομάδα ο Κράστεφ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη «Citigroup». Το τρέχον είναι για άλλα δύο χρόνια, αλλά θα επεκταθεί μέχρι το 2027. Το πού θα συνεχιστεί η καριέρα του 21χρονου ταλέντου αναμένεται να γίνει γνωστό το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Αγγελόπουλων μετά το F4 - Έλληνα γκαρντ 1.96μ. - Ανακάλυψε τον... επόμενο Σλούκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags