Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Συνεχίζεται η... πίεση στον Άρη για Πάλμα - Το ξεκαθάρισε ο Καρυπίδης - Έτσι τον πουλάει
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-20 22:35:00

Συνεχίζεται η... πίεση στον Άρη για Πάλμα - Το ξεκαθάρισε ο Καρυπίδης - Έτσι τον πουλάει

Sportdog Team
Συνεχίζεται η... πίεση στον Άρη για Πάλμα - Το ξεκαθάρισε ο Καρυπίδης - Έτσι τον πουλάει

Ο επιθετικός από την Ονδούρα είναι στη λίστα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό με τους Κίτρινους να είναι ανοιχτοί σε προσφορές, όμως έχουν θέσει τους δικούς του όρους.

Λουίς Πάλμα: Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρέιντζερς εξακολουθεί να είναι ο επιθετικός του Άρη, ενώ με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων από το εξωτερικό, με τους Σκωτσέζους πάντως να αναφέρουν πως οι Τζέρς έχουν αποσυρθεί από την.... μάχη απόκτησής του με τον Χοσέ Σιφουέντες να μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

«Δεν υπάρχει μόνο η Σκωτία. Φέτος έκανε καλά παιχνίδια, Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από Βόρεια και Νότια Αμερική. Ισχυρές ομάδες. Θα περιμένουμε. Ο παίκτης θέλει να πάρει την καλύτερη απόφαση για αυτόν. Θα ξεκουραστεί και θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Έχουμε θέσει ένα συγκεκριμένο ποσό και δεν θα πέσουμε. Είναι πολύ καλός ώστε να τον πουλήσουμε για… ψίχουλα. Μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση που μπορεί να τελειώσει άμεσα η πώλησή του», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσε προ ημερών για την περίπτωση πώλησης του Λουίς Πάλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Αγγελόπουλων μετά το F4 - Έλληνα γκαρντ 1.96μ. - Ανακάλυψε τον... επόμενο Σλούκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags