Facebook Pixel Άρης: To αποφάσισε ο Τερζής - Αυτός είναι ο παίκτης του Άρη που θέλει να στηριχτεί τη νέα χρονιά
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 16:41:00

To αποφάσισε ο Τερζής - Αυτός είναι ο παίκτης του Άρη που θέλει να στηριχτεί τη νέα χρονιά

Sportdog Team
To αποφάσισε ο Τερζής - Αυτός είναι ο παίκτης του Άρη που θέλει να στηριχτεί τη νέα χρονιά

Δεν έχει άδικο ο Έλληνας τεχνικός...

Άρης: Η αναφορά του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και ότι θα ήθελε να έχει στην ομάδα 20 ποδοσφαιριστές σαν τον Τσέχο, δεν έγινε τυχαία. 

Ο Αρης βρήκε στο πρόσωπο του Νταρίντα μία προσωπικότητα, έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών και στόχος θα είναι να φέρει κι άλλους σαν κι αυτόν στην ομάδα. Ρεαλιστικά βέβαια, όσο ιδεατό κι αν φαίνεται στη θεωρία το συγκεκριμένο πλάνο, τόσο δύσκολο είναι να υλοποιηθεί. 

Να βρει δηλαδή ο Παλίκουτσα μία “ντουζίνα” παρόμοιους ποδοσφαιριστές, με την ποιότητα και την αφοσίωση του Τσέχου. Ο Νταρίντα είναι το… φωτεινό παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει ο Αρης ως ποδοσφαιρική προσέγγιση στη διάρκεια του μεταγραφικού σχεδιασμού. Όταν οι Κιτρινόμαυροι προχώρησαν στη μεταγραφή του από την Χέρτα ασφαλώς γνώριζαν την αγωνιστική του αξία, ούτως ή άλλως ήταν εγνωσμένη, μετά από εννιά χρόνια στη Bundesliga. 

Δεν περίμεναν όμως ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα εξελίσσονταν σε σημείο αναφοράς κι αυτός γύρω από τον οποίον θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν. Ηγετική φυσιογνωμία, ποδοσφαιρική προσωπικότητα, με κίνητρο ακόμη και στα 33 του χρόνια να βγει μπροστά και να ηγηθεί μίας προσπάθειας, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ στο οποίο ο Αρης θα επιδιώξει να προσθέσει τα κατάλληλα κομμάτια, χτίζοντας επάνω στον Νταρίντα ουσιαστικά τη νέας σεζόν. 

Σε 23 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκόραρε πέντε φορές και έβγαλε τέσσερις ασίστ. Δίχως αμφιβολία, συγκαταλέγεται ήδη στις πιο πετυχημένες χειμερινές μεταγραφές που έχει κάνει ο Αρης τα τελευταία (πολλά) χρόνια. Ουσιαστικός στο παιχνίδι του, συμμετοχικός τόσο ανασταλτικά όσο και στην ανάπτυξη και στη δημιουργία. Χαφ που ανοίγει χώρους και έρχεται από τις πίσω ζώνες της επίθεσης να προσφέρει και γκολ. Κάτι που είχαν πολλά χρόνια να δουν στον Αρη να συμβαίνει.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Κάουνας με οργανωτή τον Τσουκαλά - Τρελό γλέντι - Απίθανος ο Τάκαρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags