Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τέλος" κορυφαίο όνομα - Εντολή Σαββίδη για διπλή μεταγραφή - Φέρνει... βαρβάτο επιθετικό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-22 14:45:00

"Τέλος" κορυφαίο όνομα από ΠΑΟΚ - Εντολή Σαββίδη για διπλή μεταγραφή - Φέρνει... βαρβάτο επιθετικό!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Τα δύο ονόματα που πλησιάζουν στην Τούμπα και οι δυσκολίες. Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης, όμως παράλληλα Ραζβάν Λουτσέσκου και διοίκηση έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, στο ρόστερ αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές..

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, διεκδικώντας την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Παράλληλα, το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε να διεκδικεί το Πρωτάθλημα για σημαντικό χρονικό διάστημα σίγουρα πιστώνεται ως επιτυχία, αν λάβουμε υπ' όψιν το πόσο άσχημα ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πόνταρε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος παρουσίασε ένα σύνολο που σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά του, προοδεύοντας αγωνιστικά όσο κυλούσε η σεζόν. Ταυτόχρονα ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές όπως οι Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας και πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν τη "μαγιά", πάνω στην οποία μπορούν να χτίσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν βάζοντας πιο ψηλά τον πήχη.

Ο Δημήτρης Πέλκας επανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα του συλλόγου, αφού το τελευταίο διάστημα έχει "φουντώσει" η φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στον Δικέφαλο. Είναι γνωστή η αδυναμία που τρέφει ο Έλληνας άσος στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ το τάιμινγκ για την επιστροφή φαίνεται πως είναι εξαιρετικό.

Το συμβόλαιο του Πέλκα δύσκολα θα ανανεωθεί από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία πιθανότατα θα τον αφήσει ελεύθερο. Ο διεθνής άσος απολαμβάνει την εκτίμηση του Λουτσέσκου, ο οποίος σίγουρα δεν θα είχε αντίρρηση να τον έχει εκ νέου στη διάθεσή του. Ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρηση τόσο του Μπίσεσβαρ (είναι 35 ετών και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο) όσο και του Ελ Καντουρί (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο).

Εκτός του Πέλκα, ωστόσο, στα "ασπρόμαυρα" ρεπορτάζ παίζει και το ενδεχόμενο επιστροφής του Μίκαελ Κρμέντσικ!

Ο 30χρονος Τσέχος φορ έπαιξε ένα εξάμηνο δανεικός στον ΠΑΟΚ το 2021 και οι φίλοι του Δικεφάλου τον θυμούνται ως τον άνθρωπο που σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-1). Φέτος ο Κρμέντσικ αγωνίζεται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, από την οποία θα αποχωρήσει και θα βγει στην αγορά ως ελεύθερος. Ο διεθνής επιθετικός έχει πετύχει 10 γκολ σε 23 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Ινδονησίας τη φετινή σεζόν.

Στην επίθεση αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις, μιάς και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι Θεσσαλονικείς θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα. Για τον Μπράντον Τόμας υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και το πιθανότερο είναι να γίνει χρήση της οψιόν ανανέωσης που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Εντούτοις, θεωρείται δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση βασικού σέντερ φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ από τον κόσμο εν όψει τελικού - Με το... μαχαίρι στα δόντια παίκτες και Ραζβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags