Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Τέλος εποχής: "Ηχηρή" αποχώρηση μετά από 11 χρόνια - "Αντίο" μαζί με Μπουσκέτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 16:05:00

Τέλος εποχής: "Ηχηρή" αποχώρηση μετά από 11 χρόνια στην Μπαρτσελόνα - "Αντίο" μαζί με Μπουσκέτς

Sportdog Team

Η εποχή των αλλαγών στη Μπαρτσελόνα συνεχίζεται.

Μετά την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ και την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση του Μπουσκέτς ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, σήμερα (24/5) ο Ζόρντι Άλμπα -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca»- έχει κάνει γνωστό στους συμπαίκτες και το σύλλογο της Βαρκελώνης, ότι αποχωρεί τον Ιούνιο από τη Μπαρτσελόνα μετά από 11 σεζόν. Ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά επέλεξε να αποχωρήσει, απόφαση που θα δημοσιοποιήσει αργότερα σήμερα (24/5).  

Όπως αναφέρεται, άλλαξε γνώμη τις τελευταίες ημέρες, αφού μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο του 2024. Ο Ζόρντι Άλμπα έχασε φέτος τη θέση του, αφού ο Τσάβι επέλεξε τον Αλεχάντρο Μπαλντέ για αριστερό μπακ στα περισσότερα παιχνίδια. Φεύγει από την Μπαρτσελόνα αφού έπαιξε 458 παιχνίδια, σημείωσε 27 γκολ και έδωσε 99 ασίστ. 

Ο 34χρονος Άλμπα ματαγράφηκε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012, από τη Βαλένθια, και από τότε αποτέλεσε σημείο αναφοράς της άμυνας των Καταλανών. Έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πέντε Κύπελλα, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας (18 τίτλους συνολικά). Τελευταίο του παιχνίδι στο "Camp Nou" θα είναι αυτό με τη Μαγιόρκα, την Κυριακή (28/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για την Μπαρτσελόνα - Επιστρέφει πρώην ποδοσφαιριστής της σε ρόλο... έκπληξη! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags