Facebook Pixel ΑΕΚ: Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέθανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ - Ανοίγουν οι κάμερες στο γήπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 17:10:00

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέθανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ - Ανοίγουν οι κάμερες στο γήπεδο!

Sportdog Team
Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέθανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ - Ανοίγουν οι κάμερες στο γήπεδο!

Εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον θάνατο του οπαδού της Ένωσης.

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέθανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ – Ανοίγουν οι κάμερες στο γήπεδο!

Εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον θάνατο του οπαδού της Ένωσης.

Νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του 47χρονου οπαδού της ΑΕΚ που κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δίνει το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το πόρισμά του, το αιμάτωμα που είχε υποστεί και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια θανάτου που πλέον παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας που είχε αρχικά την προανάκριση ως αιφνίδιο θάνατο.

Καθώς ουδεμία σχετική καταγγελία δεν είχε προηγηθεί σε αστυνομική Αρχή, η έρευνα ξεκίνησε μόλις η μητέρα του 47χρονου πήρε τα έγγραφα από το νοσοκομείο και τα προσκόμισε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, θα κληθούν μάρτυρες, όπως και η σύντροφός του που ήταν μαζί του, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά από το σημείο.

Η πρώτη αντίδραση από την ΑΕΚ

Ανοίγουν οι κάμερες ασφαλείας τόσο στην OPAP Arena όσο και γύρω καταστημάτων στο πλαίσιο της έρευνας των αρχών για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ένας φίλος των «κιτρινόμαυρων» έχασε τις αισθήσεις του (και κάποιες ημέρες μετά τη ζωή του) έξω από το «σπίτι» της ΑΕΚ, όπου είχε βρεθεί μαζί με τη σύντροφό του, λίγες ώρες πριν τη φιέστα της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού. Περίπου τρία 24ωρα αργότερα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», αλλά το ίδιο βράδυ διακομίστηκε εκ νέου σε νοσοκομείο, αλλά αυτήν τη φορά στον «Ευαγγελισμό» και δυστυχώς κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags