Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το "έγκλημα" ΠΑΟΚ με... βιρτουόζο άσο της ΑΕΚ - Δεν πλήρωσε ο Σαββίδης - Σε απόγνωση ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 20:15:00

Το "έγκλημα" ΠΑΟΚ με... βιρτουόζο άσο της ΑΕΚ - Δεν πλήρωσε ο Σαββίδης - Σε απόγνωση ο Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το "έγκλημα" ΠΑΟΚ με... βιρτουόζο άσο της ΑΕΚ - Δεν πλήρωσε ο Σαββίδης - Σε απόγνωση ο Λουτσέσκου!

Οι ασπρόμαυροι έχασαν μοναδική ευκαιρία για μία δυνατή μεταγραφή και το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Ο Ρουμάνος πάντως είχε διαφωνήσει...

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δώσει τότε τα χέρια με την ΠΑΕ Βόλος, όμως η μεταγραφή χάλασε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Κι αυτό, γιατί υπήρξε διαφωνία στις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του παίκτη για το συμβόλαιό του.

Λίγες ημέρες μετά η ΑΕΚ όχι απλά έκανε αστραπιαίες κινήσεις, αλλά ανακοίνωσε σε χρόνο dt τον Πάολο Φερνάντες, αφήνοντάς τον στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικό στο Βόλο και ερχόμενος στα Σπάτα, εν τέλει, τον Ιανουάριο. Το βράδυ της 24ης Μαΐου το "’έγκλημα" που έκανε ο ΠΑΟΚ με Φερνάντες, το είδε να... πληρώνεται στον τελικό Κυπέλλου! Εκεί όπου ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με απίθανο γκολ και μαγική ντρίμπλα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο Πανθεσσαλικό.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε ντυθεί στα Ασπρόμαυρα αντί για τα Κιτρινόμαυρα. Ο ΠΑΟΚ φέτος τα έκανε όλα λάθος, γι' αυτό ολοκληρώνει μια σεζόν πλήρως αποτυχημένος. Κι η αποτυχία αυτή, συνδέεται άμεσα και με το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς πήραν το χειρότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League. Και θα ξεκινήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο νωρίτερα παντός άλλου, ενώ στην περίπτωση που γνωρίσουν έστω έναν αποκλεισμό, τότε bye bye Ευρώπη.

Η νέα χρονιά είναι καθοριστική και για τον ίδιο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που περίμενε πάντως τον Φερνάντεθ στην Τούμπα και τον είχε ζητήσει από την διοίκηση. Ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ελλάδα, στην επιστροφή του τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τίποτα. Αν αυτή η... συνήθεια συνεχιστεί και του χρόνου, τότε ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει οριστικά!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟΚ όπως ΑΕΚ! Να μιλήσει ο Σαββίδης, φταίει ο Λουτσέσκου - Τούμπα τέλος για τα επόμενα δύο χρόνια"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags