Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποθέωση στην πατρίδα του για ξένο παίκτη της ΑΕΚ - "Πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Εθνική"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 06:00:00

Αποθέωση στην πατρίδα του για ξένο παίκτη της ΑΕΚ - "Πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Εθνική"

Sportdog Team
Αποθέωση στην πατρίδα του για ξένο παίκτη της ΑΕΚ - "Πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Εθνική"

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του την φετινή σεζόν με την φανέλα της Ένωσης ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μιας και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει και στην Εθνική της πατρίδας του.

Αρόλντ Μουκουντί: Απίστευτη σεζόν έκανε φέτος με την ΑΕΚ ο Καμερουνέζος στόπερ, κλείνοντας... στόματα για όσα ακούγονταν μετά τις κακές εμφανίσεις του με τη Σεντ Ετιέν, κάτι που έχει κάνει τα Μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα actu cameroun.com να κάνει αφιέρωμα για αυτόν και να αναφέρει εκτός των άλλων πως η επιστροφή του στην Εθνική είναι προ των πυλών.

«Από τότε που έφυγε από την Σεντ Ετιέν έκανε νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Με την φανέλα  της ΑΕΚ ο Μουκουντί έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια και έχει πετύχει και τρία γκολ. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας της ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις αυτές η επιστροφή του στο ρόστερ της εθνικής ομάδας του Καμερούν είναι πολύ πιθανή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ για τον Αρόλντ Μουκουντί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο σύγχρονη ομάδα των τελευταίων ετών η ΑΕΚ - Λάθος Αλμέιδα με Πινέδα - "Χάλασε το μυαλό" του Λουτσέσκου


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags