Facebook Pixel Γιουβέντους: Εξελίξεις στη Γιουβέντους - Στην... έξοδο ο Αλέγκρι - Υποψήφιος να τον διαδεχθεί πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 17:24:00

Στην... έξοδο ο Αλέγκρι από Γιουβέντους - Υποψήφιος να τον διαδεχθεί πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην... έξοδο ο Αλέγκρι από Γιουβέντους - Υποψήφιος να τον διαδεχθεί πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Αλλαγές προβλέπει στους Μπιανκονέρι ρεπορτάζ γνωστού Μέσου στο εξωτερικό μιας και ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται κοντά στην έξοδο και στην κορυφή της λίστας να τον διαδεχθεί είναι προπονητής που έχει περάσει από την Τούμπα.

Ιγκόρ Τούντορ: Ένα βήμα πριν "χαιρετήσει" και επίσημα το επόμενο Champions League είναι η Γιουβέντους κάτι που αν συμβεί θα φέρει αλλαγές στην ομάδα με τον Μάσιμο Αλέγκρι να έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2025 που του αποφέρει 7.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά να μην είναι πλέον ακλόνητος στο πόστο του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Tuttosport στο εσωτερικό των Μπιανκονέρι υπάρχουν σκέψεις για την απομάκρυνση του Ιταλού, μιας και είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα δεν κατακτά κάποιο τρόπαιο, και μάλιστα σημειώνεται πως ο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, και νυν της Μαρσέιγ, Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και ο Τιάγκο Μότα που κάνει πολύ καλή δουλειά στην Μπολόνια, είναι στην κορυφή της λίστας να τον διαδεχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα τίναξε στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού - Ακυρώθηκε η συμφωνία των ομάδων, πάει ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags