Facebook Pixel Άρης: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Άρη - Περιμένουν πρόταση για ξένο παίκτη - Αναζήτηση για τον αντικαταστάτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 21:33:00

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Άρη - Περιμένουν πρόταση για ξένο παίκτη - Αναζήτηση για τον αντικαταστάτη

Sportdog Team
Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Άρη - Περιμένουν πρόταση για ξένο παίκτη - Αναζήτηση για τον αντικαταστάτη

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Το αντίθετο.  

Άρης: Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Το αντίθετο.  

Ωστόσο, σε μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν ν΄ αλλάξουν και το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν στις προτεραιότητες τους την προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα σημαίνει ότι περιμένουν προτάσεις και προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. 

Ο Αρης εξάλλου, δια στόματος Ρόμπερτ Παλίκουτσα, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης οποιουδήποτε παίκτη του ρόστερ εφόσον έρθει πρόταση κι αυτή κριθεί συμφέρουσα οικονομικά για τον σύλλογο. Πρόσφατα η Σερβέτ κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Μαζικού, όμως αυτή σε πρώτη φάση απορρίφθηκε γιατί χαρακτηρίστηκε “μικρή”.  

Το πιθανότερο είναι ότι οι Ελβετοί θα επανέλθουν καθώς η απόφαση του Αρη δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαζικού ο οποίος δεν βλέπει αρνητικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία. Από την εξέλιξη, πάντως, που θα έχει η υπόθεση του Αφρικανού μπακ ίσως εξαρτηθεί και το μέλλον του Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος παραμένει στην κατηγορία με τους αμφίβολους παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags