Facebook Pixel Λουτσιάνο Σπαλέτι: Έπαθε... Μουρίνιο ο Σπαλέτι - Χτύπησε εκπληκτικό τατουάζ για το πρωτάθλημα της Νάπολι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 02:17:00

Έπαθε... Μουρίνιο ο Σπαλέτι - Χτύπησε εκπληκτικό τατουάζ για το πρωτάθλημα της Νάπολι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έπαθε... Μουρίνιο ο Σπαλέτι - Χτύπησε εκπληκτικό τατουάζ για το πρωτάθλημα της Νάπολι (ΦΩΤΟ)

Μετά τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα που έπειτα την κατάκτηση του Conference με τους Τζιαλορόσι χτύπησε τατουάζ με την τελευταία κούπα που κατέκτησε και ο τεχνικός των Παρτενοπέι έκανε το ίδιο με αφορμή το Scudetto που πήρε η ομάδα του.

Λουτσιάνο Σπαλέτι: Μπορεί ο φήμες τον τελευταίο καιρό να είναι έντονες ότι ο Ιταλός τεχνικός παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από τη Νάπολι, εκείνος προχώρησε σε μια κίνηση που λέει... πολλά μιας και χτύπησε τατουάζ στο χέρι του για το πρωτάθλημα των Παρτενοπέι μαζί με μια ιταλική σημαία και τον αριθμό τρία, όσα scudetto έχει η ομάδα.

Για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του, μετά τα δύο που είχε κατακτήσει ως προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, το 2007 και το 2008 με τον ίδιο να φέρεται ότι είναι ένα βήμα πριν την έξοδο της Νάπολι λόγω των κακών σχέσεων με τον πρόεδρο της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags