Facebook Pixel ΕΠΟ: Έσκασε τώρα! Ακόμα μια ιστορική ομάδα με "χοντρό" θέμα - Τιμωρία -6 βαθμών από ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 16:26:00

Έσκασε τώρα! Ακόμα μια ιστορική ομάδα με "χοντρό" θέμα - Τιμωρία -6 βαθμών από ΕΠΟ

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ακόμα μια ιστορική ομάδα με "χοντρό" θέμα - Τιμωρία -6 βαθμών από ΕΠΟ

Συνεχίζονται τα προβλήματα για αρκετές ομάδες της χώρας μας καθώς οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές οδηγούν την ΕΠΟ να προχωρήσει σε αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα.

ΕΠΟ: Νέα μπλεξίματα για την Αναγέννηση Καρδίτσας μιας και το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε δυο ενεργοποιήσεις ποινών αφαίρεσης βαθμών και μια επιβολή, για οφειλές  στους Δημήτρη Κουτρομάνο, Νταμιάνο Γκίνη και Ζίγκι Μπαντιμπαγκά, ενώ έχει δέκα ημέρες περιθώριο για να αποφύγει την οριστική αφαίρεση βαθμών, προχωρώντας σε αποπληρωμές.

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την από 15.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 8.975,33 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 200 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 112/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νταμιάνο Γκίνη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 6.000 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 120/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 02.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζιγκί Μπαντιμπανγκά κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 17.402,72 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags