Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Αυτές είναι οι πιθανότητες για Κουρμπέλη στον ΠΑΟ - Άμεσα η απάντηση και στο βάθος... μεταγραφή (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 17:30:00

Αυτές είναι οι πιθανότητες για Κουρμπέλη στον ΠΑΟ - Άμεσα η απάντηση και στο βάθος... μεταγραφή! (vid)

Του Χρήστου Δημόπουλου

Σε ρυθμούς αρχηγού κινούνται στο Τριφύλλι τις τελευταίες ώρες. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, του οποίου πια η παραμονή δεν είναι τόσο βέβαιη, όσο θεωρείτο πριν λίγο καιρό.

Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ κατέθεσε μία πολύ καλή οικονομικά προσφορά στον αρχηγό του Τριφυλλιού και πλέον, περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει χρονικά, καθώς στα επόμενα 2-3 24ωρα ο "Κούρμπε" θα απαντήσει, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι καμία περαιτέρω διαπραγμάτευση δεν θα υπάρξει στην περίπτωση του "όχι".

Η αλήθεια είναι, ότι τις τελευταίες ημέρες φαινόταν σαν να είχε κολλήσει το θέμα για το νέο συμβόλαιο. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν, ότι ο Κουρμπέλης έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, σε χρήματα τα οποία δεν μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός. Αυτό μοιάζει ως το στοιχείο, που έχει αλλάξει τις πιθανότητες παραμονής του. Από την άλλη, η απόφαση του Κουρμπέλη να φύγει από τους Πράσινους δεν είναι εύκολη για τον αρχηγό να την πάρει, εξ' ου και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται δυνατά στο κάδρο. Αν θα επιχειρούσαμε να δώσουμε κάποιες πιθανότητες για την κατάληξη της υπόθεσης, τότε θα ήταν 60-40% υπέρ του ν' αποχωρήσει ο 29χρονος άσος!

Σε περίπτωση που όντως ο "Κούρμπε" δεν ανανεώσει, τότε στο Τριφύλλι θα κινηθούν άμεσα για χαφ που θα καλύπτει το "6" και το "8". Πέρα δηλαδή από έναν ποδοσφαιριστή τύπου Λινγκρ στο "10", ο Παναθηναϊκός θα πάει και για βασικό αμυντικό μέσο, με τους Πέρεθ και Ζέκα να έρχονται από πίσω ως καλές εναλλακτικές. Αν από την άλλη ο Κουρμπέλης πει το "ναι", τότε τουλάχιστον για τώρα η ομάδα δεν θα ψαχτεί για άλλο 6άρι στην αγορά. Χωρίς πάντως να αποκλείεται να αλλάξει κάτι, όσο προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη διάρκεια του καλοκαιριού.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Ευρώπη" για τεράστιο deal Μαρινάκη - Συνεργασία με Μπερλουσκόνι - Βρήκε... νέα Νότιγχαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags