Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκινάει ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση Λουτσέσκου - Έρχονται απαντήσεις από Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 09:47:00

Ξεκινάει ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση Λουτσέσκου - Έρχονται απαντήσεις από Μπότο

Sportdog Team
Ξεκινάει ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση Λουτσέσκου - Έρχονται απαντήσεις από Μπότο

Σεζόν… τέλος για τον ΠΑΟΚ. Ολοκλήρωση με πικρή γεύση μιας και η ομάδα ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και πλέον προσπάθεια ανασύνταξης και σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

 

ΠΑΟΚ: Σεζόν… τέλος για τον ΠΑΟΚ. Ολοκλήρωση με πικρή γεύση μιας και η ομάδα ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και πλέον προσπάθεια ανασύνταξης και σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

Ήδη έχει αποφασιστεί άμεσα να μπει η ομάδα στην επόμενη ημέρα κι αυτός είναι και ο λόγος, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στον αγωνιστικό προσανατολισμό της επόμενης χρονιάς και φυσικά για οι μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει φέτος από τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, κάτι που σημαίνει ότι έχει ματς στις 27 Ιουλίου. Άρα, λογικά η προετοιμασία θα αρχίσει προς τα τέλη του Ιουνίου και μένει να κλειδώσουν οι ημερομηνίες, το μέρος και τα φιλικά παιχνίδια. Την ίδια ώρα θα αποφασιστεί και ο αριθμός των μεταγραφικών κινήσεως, ενδεχομένως να τεθεί και θέμα αποχωρήσεων, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη ποια από τα συμβόλαια που λήγουν θα ανανεωθούν. Γενικά οι επόμενες ημέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags