Facebook Pixel Super League: Πρόταση που αλλάζει πολλά από την ΑΕΚ στη Super League - Νέα δεδομένα για αναβολή αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 17:44:00

Πρόταση που αλλάζει πολλά από ΑΕΚ στη Super League - Νέα δεδομένα για αναβολή αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Πρόταση που αλλάζει πολλά από ΑΕΚ στη Super League - Νέα δεδομένα για αναβολή αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) με τις ομάδες να κάνουν προτάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Super League: Την βελτίωση του πρωταθλήματος σε αρκετούς τομείς ζήτησαν αρκετές ομάδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας την Παρασκευή (26/5) μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό η ΑΕΚ πρότεινε και θα το κάνει κι επίσημα εγγράφως στην συνέχεια, να γίνεται ο ορισμός του προγράμματος των play off μαζί με της κανονικής περιόδου, δηλαδή να γίνεται η κλήρωση με τους αριθμούς 1-6, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ποιες ομάδες θα έχουν καταλάβει τις αντίστοιχες θέσεις.

Την ίδια στιγμή στη συνεδρίαση της Super League ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το θέμα αναβολών προτείνοντας να θεσπιστεί αυξημένη πλειοψηφία για τις περιπτώσεις αποφάσεων αναβολή αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags