Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μένει ελεύθερος βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο - Το ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 00:08:00

Μένει ελεύθερος βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο - Το ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος!

Sportdog Team
Μένει ελεύθερος βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο - Το ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος!

Για το μέλλον του στο τιμόνι της Ράγιο Βαγιεκάνο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

 

Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός, Άντονι Ιραόλα, ο οποίος βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού και του Αντόνιο Κορδόν για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης της Ράγιο με τη Βιγιαρέάλ, ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή του η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άντονι Ιραόλα: 

"Όπως γνωρίζετε ήδη δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, ούτε συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, είτε για τα χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχω ωραία γεύση στο στόμα μου από αυτά τα τρία χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Και οι δύο πλευρές ήμασταν ειλικρινείς. Η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλη ομάδα. Ήταν πολύ όμορφα εδώ, από τις 5-6 Ιουνίου θα σκεφτόμαστε για άλλα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags