Facebook Pixel Ετοιμάζεται για νέα σπουδαία μεταγραφή ο Παυλίδης με ποσό... μαμούθ - Τρομερή χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-05-28 14:30:00

Ετοιμάζεται για νέα σπουδαία μεταγραφή ο Παυλίδης με ποσό... μαμούθ - Τρομερή χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ετοιμάζεται για νέα σπουδαία μεταγραφή ο Παυλίδης με ποσό... μαμούθ - Τρομερή χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας φορ κάνει... χρονιά καριέρας και ήρθε η ώρα να φύγει από το ολλανδικό πρωτάθλημα!

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Παυλίδης με τη φανέλα της Αλκμάαρ σε πρωτάθλημα Ολλανδίας και Europa Conference League, έχει ήδη αρχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον κι από κλαμπ μεγαλύτερων πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η Γκλάντμπαχ ψάχνει ήδη αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ, ο οποίος αναμένεται να πωληθεί σε ομάδα της Premier League και στο μεταγραφικό στόχαστρό της έχει μπει ο διεθνής Έλληνας επιθετικός.

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται και ο επιθετικός της Γκενκ κι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσης πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο.

Στην... Αγγλία με πολλα λεφτά τον στέλνουν οι Γάλλοι

Τελευταία, από την γαλλική ιστοσελίδα Jeunes Footeaux, έρχεται η πληροφορία πως δύο ομάδες της Premier League, εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τόσο η ιστορική Λιντς όσο και η Άστον Βίλα, ίσως βρεθούν σε έναν άτυπο πλειστηριασμό για τον Παυλίδη, με το ποσό να αγγίζει ή και να ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ευρώ!

Εκτόξευσε την αξία του 

Για την ιστορία ο Έλληνας άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ολλανδούς μέχρι το 2025 και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στα 12 εκατ. ευρώ! Κάτι απολύτως λογικό αφού έχει νούμερα... τοπ κλάσης φορ για φέτος με 22 γκολ και 14 ασίστ σε 39 ματς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έβαλε και 5 γκολ στο Conference League με την Αλκμάαρ να κάνει εντυπωσιακή πορεία!

Μιλάμε πλέον για μόνιμο φορ της Εθνικής Ελλάδος που έχει φτιάξει για τα καλά το όνομά του στο διεθνές ποδόσφαιρο και είναι δεδομένο ότι θα έχει μια λαμπρή καριέρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags