Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ασχολείται προσωπικά και ο Αλμέιδα με Πινέδα - Τι μπορεί να συμβεί αν πέσει η Θέλτα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 12:50:00

"Ασχολείται προσωπικά και ο Αλμέιδα με Πινέδα - Τι μπορεί να συμβεί αν πέσει η Θέλτα"

Sportdog Team
"Ασχολείται προσωπικά και ο Αλμέιδα με Πινέδα - Τι μπορεί να συμβεί αν πέσει η Θέλτα"

Τον ενεργό ρόλο Αλμέιδα στην προσπάθεια παραμονής του Πινέδα στην ΑΕΚ και το πώς μπορούν να διαμορφωθούν τα δεδομένα σε περίπτωση υποβιβασμού της Θέλτα εξήγησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις παραμέτρους του θέματος Πινέδα και το πώς θα επηρεαστούν σε ενδεχόμενο υποβιβασμό της Θέλτα εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι (εκτός του μάνατζερ) ασχολείται προσωπικά και ο Ματίας Αλμέιδα με την υπόθεση παραμονής του Μεξικανού.

 

Με αφορμή ωστόσο την πιθανότητα η ομάδα στην οποία ανήκει να πέσει στη Segunda Division, υπογράμμισε ότι αυτό δεν συνεπάγεται απαραιτήτως ότι ο παίκτης θα μείνει στην ΑΕΚ και το μόνο βέβαιο σε μια τέτοια περίπτωση είναι ότι θα μειωθούν οι πιθανότητες να μείνει εκεί.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα, εκτιμώντας ότι σ’ αυτές θ’ αναφερθεί, ανάμεσα σε άλλα, στις υποδομές και στα δυο μουσεία (προσφυγικού ελληνισμού και ιστορίας της ΑΕΚ), τα οποία θα είναι αμφότερα έτοιμα τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στόχος Μελισσανίδη από Ελλάδα - Ραντεβού Αλμέιδα με κορυφαίο όνομα - Διπλή συμφωνία για ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags